Keystone logo
Horizons University Докторска степен по финансов мениджмънт
Horizons University

Докторска степен по финансов мениджмънт

Paris, Франция

3 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Sep 2024

EUR 3590 / per year

Request study format

Представление

Докторската програма в Horizons University подготвя студентите за ръководни позиции в глобални организации, за кариера като независими консултанти, предприемачи, бизнес изследователи, университетски професори, както и за ръководители на проекти и собственици на фирми.

Тази програма се фокусира върху съвременните тенденции в областта на бизнес финансите в целия свят. Днешният лидер е адаптивен, носител на промени и демонстрира иновативно мислене в бързо променяща се среда. Глобалният лидер познава културните особености. Докторантът ще предостави способността да анализира данни, да предвижда събития и да влияе на екипите, за да приемат решения.

Докторантурата в Horizons University е изследователска докторантура, в която студентите правят теоретични приноси. Докторантурата в Horizons University е създадена, за да помогне на студентите да постигнат целите си да станат академични и научни експерти в дадена област, а студентите посещават курсове успоредно с независимите си изследвания в областта, в която искат да се специализират.

Продължителност: Средно 3 години

Изисквания за прием: MBA или еквивалентна магистърска степен

Английски език

Такса за обучение по програмата

За училището

Въпроси