Hong Kong Institute of Vocational Education

A logo

Представление

Като член на VTC Group, Hong Kong Institute of Vocational Education (IVE) е водещият доставчик на професионално и професионално образование в Хонконг, ангажиран да отглежда професионалисти, ценени от индустриите. IVE се развива в тандем с икономическото развитие на Хонконг, изграждайки компетентна и иновативна работна сила, необходима в икономиката на знанието.

Отлични съоръжения

За да се обогати учебният опит на студентите по IVE, са създадени съоръжения с индустриални стандарти, които да симулират средата на работното място. Нашите лаборатории и центрове се обновяват редовно, за да бъдат в крак с най -новите тенденции в индустрията.

Преподаване на върхови постижения

Нашият висококвалифициран преподавателски екип притежава солиден опит в индустрията. С нашия уникален подход „Мисли и направи“ нашите учители предават балансирани академични знания и практически ноу-хау, необходими на действителното работно място, от съществено значение за професионалния успех.

С прилагането на програми за развитие на персонала преподавателският персонал остава в течение на пулса на развитието на индустрията. Учениците могат да научат от своите учители най-актуалните знания и да бъдат оборудвани с компетенции за бъдещото си развитие.

Силна индустриална мрежа

IVE се стреми да изгради дългосрочно индустриално партньорство в подкрепа на планирането на курсовете и дизайна на учебните програми. Индустриалната подкрепа също е под формата на интерактивни учебни дейности, възможности за привързаност към индустрията и назначаване на работа.

Обещаващо бъдеще

Нашите студенти постоянно получават множество награди и стипендии, свидетелства за техните академични постижения и изключителни постижения. Над 300 стипендии се предоставят от корпорации, професионални организации и ентусиасти.

Местоположения

  • VTC International Development Office 14/F, VTC Tower, 27 Wood Road, Wan Chai, , Hong Kong

Въпроси