Hanken School of Economics

A logo

Представление

Ако Hanken

Hanken е водещ, международно акредитиран университет с над 100-годишен опит в областта на образованието и научните изследвания в областта на икономиката. Research е международно висок стандарт и е в основата на всички ни образование. Hanken има тясно сътрудничество с бизнеса и активна мрежа от бивши членове на 12,000 възпитаници работят в над 60 различни държави. Училище, работи както Хелзинки и Vaasa.

изследвания Hanken се провежда във всичките пет институции, със специално профилиране на четирите избрани области на сила. В много случаи, нашите изследователи представяне на абсолютната режещ ръб. Най-доброто сътрудничество с бизнес общността е отразено както в съвместни изследвания в партньор взаимодействие програма на университета осигурява, а също и в подкрепата, която получаваме в нашата набиране на средства.

Hanken е първият университет във Финландия, което въведе престой в чужбина, като неразделна част от степента. Студентите се предлагат уникална възможност да създадете своя собствена международна мрежа за живота, като отидете на борсата или стаж в чужбина. Тези през целия контакти, свързани както с Hanken и международно е една, която прониква проучвания и да допринесе за Hankenalumnernas международно добра позиция на пазара на труда. Чрез нашите възпитаници, ние гарантираме, че мрежата ще получите с него от Hanken не са счупени, но се разшири и свързан към университета запазва дори след дипломирането.

Както колеж Hanken има сигурна основа с глобална репутация, която се отразява в нашите международни акредитации, здрава финансова основа и ценни нашите национални и международни мрежи за подкрепа на международния изследователски постижения и конкурентно образование. Ние ценим нашите партньори в академичните среди и индустрията, и да се посветим на изследователи и студенти с нас, за да бъде в състояние да получи качествено образование и изграждане на значими професионални и лични мрежи.

Акредитации

Местоположения

  • Arkadiankatu 22 , FIN-00101, Helsinki

  • Vaasa

Програми

Институцията предлага още:

Въпроси