The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

A logo

Представление

Кои сме ние

В Колумбийския колеж за изкуства и науки на GW процъфтява, критическото мислене е ендемично, сътрудничеството е постоянно, а обучението в реалния свят върви ръка за ръка с ученето. Поради завидното разположение на колежа в сърцето на столицата на нацията, активната ангажираност започва в класната стая и продължава в правителствените зали, галериите на музеите, лабораториите на NIH, НАСА и DOE, посолствата на международни дипломати и др. задните кулиси на Смитсонианските и други почитани институции.

Колежът е интелектуалният и творчески гръбнак на университета, място, където изкуствата, хуманитарните науки, социалните науки и природните науки се обединяват, за да образуват връзката на идеите и възможностите. Като лидер сред националните институции за либерални изкуства поради иновативна учебна програма, която акцентира върху перспективите, анализите и комуникацията, студентите са оборудвани с компетенциите, необходими, за да бъдат ефективни и отговорни граждани на 21 век. На професионално и докторско ниво докторантите си партнират с факултет от учени, които включват получатели на Фулбрайт, наградени хореографи, публикувани изследователи и критикувани автори за разширяване на спектър от изследвания по теми, вариращи от контрола на емисиите на парникови газове до задълбочаването на аутизма причини, разпространение и лечение.

Добре дошли в следния курс на Columbian College

Магистърските програми в Колумбийския колеж по изкуства и науки на GW са магнит за най-добрите учени и катализатор за обучение и открития в широк спектър от изкуства, хуманитарни науки и социални и твърди научни области. Нашите степени и сертификати интегрират най-високия калибър на образованието, от нашите световноизвестни програми по теми като История, Политология и Публична политика, до нашата пионерска работа в Арт терапията, Съдебните науки и ЛГБТ здравната политика и практика. Усъвършенстваната степен от една от 82-те програми за изкуства и науки на GW не прилича на никой друг опит в аспирантура.

Ние не само се отдалечаваме от най-влиятелните институции във Вашингтон, окръг Колумбия, но нашите преподаватели и възпитаници включват изключително разнообразие от международно признати лидери. В Колумбийския колеж ще ви бъдат дадени инструменти за процъфтяване както в интелектуално, така и в професионално отношение.

Статистика

Конкурентни. Във връзка. Цялостен.

 • 2800 аспиранти
 • 49 магистърски степени
 • 24 докторски степени
 • 15 Сертификати за завършилите
 • 534 Редовен факултет
 • 80 000+ възпитаници на Колумбийския колеж (живеещи във всичките 50 щата и над 120 държави)

  Вариант за прием 2

  Докторантските, магистърските и дипломираните програми на Колумбийския колеж предлагат трансформиращо преживяване, свързващо студентите с някои от най -влиятелните лидери и институции, докато си партнират с публични и частни организации в столицата на страната и по целия свят.

  Нашите студенти са подготвени за академичен и професионален напредък чрез образование, изпълнено със строги стипендии и практическо приложение.

  Стипендии и финансиране вариант 2

  Статистика на възпитаниците

  Класирания

  Класиране на колежа на USA Today

  • 7 -ият най -добър колеж по политически науки в САЩ

  Академична класация на световните университети за 2018 г.

  • Най-добрите 76-100 училища по социални науки в света

  US News & World Report

  • История, 59 -то най -добро в Съединените щати
  • Икономика, 63 -та най -добра в Съединените щати
  • Английски, 67 -и най -добър в Съединените щати

  Местоположения

  • Phillips Hall 801 22nd St. NW , 20052, Washington

  Въпроси