Keystone logo
The George Washington University - School of Engineering & Applied Science Доктор по философия по биомедицинско инженерство (доктор)
The George Washington University - School of Engineering & Applied Science

Доктор по философия по биомедицинско инженерство (доктор)

Washington, Съединени Американски Щати

4 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Aug 2024

USD 2075 / per credit *

На територията на колежа

* за кредит

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Докторантът. в областта на биомедицинското инженерство е предназначен да подготви нарастващи учени и изследователи да прилагат инженерни принципи при проблеми в медицината и биологията; да се разберат и моделират атрибутите на живите системи и да се синтезират биомедицински системи и устройства, за да се произведат оригинални изследвания.

Студентите могат да очакват да работят в тясно сътрудничество с факултетния съветник в избраната от тях изследователска област, за да създадат план за учебната програма и насоки за докторската дисертация. Очаква се също така студентите да преподават курсове за въвеждащо ниво на студенти, да представят доклади за конференции и да работят с преподаватели по заявления за безвъзмездни средства за научни изследвания.

Докторантът Програмата се основава предимно на главния кампус на GW във Вашингтон, окръг Колумбия (Foggy Bottom), който се намира в непосредствена близост до Медицинския факултет, Училището по обществено здраве на Института Milken и Болницата GW Тези взаимодействия се допълват от сътрудничество с близките клинични и изследователски центрове, включително Националната здравна система на децата, Администрацията по храните и лекарствата (FDA) и Националните здравни институти (NIH).

Факултет съветник и изследователски фокус

Горещо препоръчваме кандидат-докторантите да определят член на факултета в катедрата, с когото биха искали да работят, и изследователска област от интерес.

Доцент доктор. Изисквания за прием

 • Бакалавърска или магистърска степен в съответна област от акредитирана институция.
  • Само за бакалаври, кандидати, трябва да бъдат постигнати минимум 3,4 GPA (от 4,0 скала).
 • Демонстриран капацитет за оригинална стипендия, за предпочитане чрез публикувани изследователски документи.
 • Успешно подаване на онлайн формуляра за кандидатстване, оценки за изпити и други документи, както е посочено в изискванията за прием .

Всички кандидати за програма доктор по философия (доктор на философията) в Школата за инженерни и приложни науки трябва да отговарят на изискванията за прием за влизане.

Кандидатите трябва да предоставят следните материали, които да бъдат разгледани за всяка дипломирана програма в SEAS:

 1. Попълнете онлайн формуляр за кандидатстване
 2. Преписи
 3. Резултати от GRE изпит (по избор за прием през есента на 2021 г.)
  • Международни кандидати: оценки TOEFL, IELTS или PTE Academic
 4. Препоръки
 5. Изложение на целта
 6. Resume / CV
 7. Такса за кандидатстване

23664_bmephd1.jpg

Изисквания за изпит по английски език

 • Всички международни кандидати, които търсят виза, са длъжни да представят TOEFL, IELTS или PTE Академични резултати в SEAS, за да бъдат разгледани за допускане.
 • Моля, посочете само най-новите резултати от теста. Резултатите не могат да бъдат повече от две години.

Минимални изисквания за оценка

IELTS

 • Общо 6,0, без индивидуален резултат под 5,0.
 • Кандидатите за завършващите програми по инженерно управление, системно инженерство или данни анализи трябва да имат минимален бал от 7,0 без индивидуален резултат под 6,0.
 • Кандидатите, които биха искали да бъдат разгледани за възможности за финансиране, трябва да имат общ бал 7,0, без индивидуален резултат под 6,0.

TOEFL

 • 80 на изпита за интернет (iBT) или 550 на изпита на хартия
 • Кандидатите за завършилите програми по инженерно управление, системно инженерство или данни анализи трябва да имат минимален бал от 100 на изпита по интернет.
 • Кандидатите, които биха искали да бъдат разгледани за възможности за финансиране, трябва да имат 600 на изпит на хартиен носител или 100 на изпит, базиран в Интернет.

PTE Academic

 • 53. Кандидатите, които биха искали да бъдат разгледани за възможности за финансиране, трябва да имат минимален резултат от 68.

Изключения

Изключения се предоставят на кандидати, които:

 • Притежавайте бакалавърска, магистърска или докторска степен от институция, в която английският е езикът на преподаване И официалният език на страната, в която се намира университетът.
 • Притежавайте бакалавърска, магистърска или докторска степен от институция, разположена в държава, която отговаря на условията за освобождаване от изпит по английски език .

Приемане

Стипендии и финансиране

За училището

Въпроси

Подобни курсове