Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

A logo

Представление

Ние предлагаме бакалавърска степен по бизнес администрация (BBA), специалност "Логистика и интермодален транспорт", както и ръководител по мениджмънт с акцент в управлението на операциите. Нашите програми осигуряват на студентите умения за решаване на проблеми и знания по веригата за доставки, необходими за управление и водене на съвременни организации. Ние също така предоставяме основополагащи курсове за развиване на умения за критично мислене в студентите от бизнеса, като преподават основни класове в бизнес статистиката, оптимизация и управление на операциите на всички специалности на BBA.

Завършилите курсове, предлагани от отдела, обслужват нашите MBA програми и докторската програма по логистика и управление на веригата за доставки.

Развитието на лидерството е част от нашата култура. Нашата новаторска учебна програма включва бизнес основи и настоящите тенденции в днешната бизнес среда. Ще се научите от факултета, добре позната за публикуваните изследвания и силата на техните преподавателски умения. Нашите членове на факултета наистина се интересуват от вашия успех като студент и ще работят усилено, за да ви подготвят за бъдещ успех в днешната силно конкурентна глобална среда.

Какво е логистика и интермодален транспорт (LIT)?

Логистиката включва гарантиране наличието на подходящия продукт, в точното количество и в правилното състояние, на точното място, в точното време, за правилния клиент, на правилните разходи. Интермодалният транспорт комбинира предимствата на разходите и / или услугата за повече от един вид транспорт при ефективно, безпроблемно движение на продукта.

Какво представлява управление на операциите (ОМ)?

Бизнесът създава стойност, като произвежда продукти и предоставя услуги, които отговарят или надхвърлят очакванията на клиентите. Управлението на операциите се занимава с процесите, по които дадена компания използва своите ресурси, за да създаде тези продукти и услуги по начин, който увеличава тяхната стойност.

Защо Колежът по бизнес в южния университет в Грузия?

  • Международна акредитация от AACSB

Само институциите с доказани резултати от академични постижения са в състояние да получат този важен знак за одобрение, така че можете да разчитате на получаване на висококачествено образователно преживяване.

  • Облекчена среда

Джорджия Южна осигурява среда, ориентирана към учениците, водена от администратори и преподаватели и персонал, които наистина се интересуват от вашия успех.

  • Взаимодействие с преподаватели и бизнес лидери

Нашите класове се преподават от квалифицирани професори, а не от завършили студенти, а размерите на класовете често са малки. Регионалните и национални лектори редовно посещават университета, за да участват в годишните ни програми за "Изпълнител в резиденцията" и "Счетоводни дни".

  • Първокласни съоръжения и компютърни лаборатории

Катедра "Логистика и управление на веригата за доставки" се помещава в сградата на колеж "Бизнес", която разполага с най-съвременните мултимедийни учебни зали и четири компютърни лаборатории с най-новите технологии.

  • Възможности Стажове

Стажовете ви помагат да интегрирате по-добре академичните знания с практически приложения. Излагането на логистични практики и бизнес среди може също така да ви помогне да решите коя кариера е подходяща за вас и да помогнете да започнете кариерата си, преди да влезете постоянно в работната сила. На студентите по логистика наскоро бяха предложени стажове, като щракнете тук.

  • Стипендии и финансова помощ

Всяка година логистичните стипендии се отпускат на студентите въз основа на представянето в клас, професионалния потенциал и финансовите нужди. Финансовата подкрепа за стипендиантската програма се предоставя от Организацията за пристанища на Грузия, Транспортния клуб в Атланта, Морската асоциация в Атланта, Пропелерския клуб на Савана, Савана морска асоциация, Конференцията за външна търговия в Грузия и Трафик клуб Савана.

  • Извънборсовото обучение

Студентските екскурзии са уникална характеристика на програмата LIT. Последните обиколки включват посещения в пристанищния орган на Грузия, в центъра за разпространение на Wal-Mart и в центъра за разпространение на домашния депо. Програмата LIT също така се възползва от отношенията си с редица промишлени организации. Всяка година студентите са избрани да участват в национални и регионални конференции и срещи.

Местоположения

  • P.O. Box 8036 Statesboro, 30460, Statesboro

Въпроси