George Fox University

A logo

Представление

Да се ​​знае.

Нашето обещание: На Джордж Фокс, всеки ученик ще се знае - лично, академично и духовно.

Това е надеждата на всеки студент носи на опита на колежа. За да бъде известен по име. За да бъде разбрано, ценен, насърчавани и възвисени. На Джордж Фокс, за да се знае, означава, че преподаватели и служители се свързват със студенти в автентични начини - лично, академично, духовно - признава, че всички ние се стигне до това място с различен произход, житейски опит и мечти за бъдещето. За да бъде известен, означава, че учениците не само да научат нови идеи, те споделят своя собствена. За да бъде известен средства, за да бъдат изслушани.

Когато един студент се чувства какво е искал да бъде известен по този начин, те стават чудесна. И това е, когато реална промяна се случва. Знанието се движи от ума към сърцето. Кариери превръщат в призования. Вярата се превръща в действие. И затова ние започваме с просто обещание, че всеки студент ще бъде известен.

национално призната

Джордж Фокс е известен на национално ниво като забележителни християнски университет, класиране сред първите 10 в класацията на Forbes Media "The Best Религиозно афилиирана колежи." Ние се класифицират от US News & World Report като регионален университет първостепенен, и Forbes последователно се нарежда ни сред първите християнски колежи в страната.

строго академичен

Студентите в Джордж Фокс се насладят предизвикателна учебна програма, която насърчава значително стипендия и приложение. Студенти и докторанти в Scholars програма на Рихтер, например, да провеждат оригинални изследвания с преподаватели ментори - проучване на въпроси като лекове за рак на гърдата, разследване диабет на клетъчно ниво, или изучаване травма и когнитивното развитие. Ние сме един от само 11 колежи, включително Yale, Dartmouth, Калифорнийския технологически и Университета на Чикаго, за да участват в тази престижна програма.

Student Фокусирани

Факултет и администраторите дизайнерски програми, които поставят студенти първи, които признават, че всеки ученик има различни цели и нужди. От персонализиран академично ръководство към продължаващата духовна формация, факултет наставничество и кариера съветване, целия учебен процес в Джордж Фокс е организиран около растеж и успех на нашите студенти.

човешките отношения проектиран

Както съсредоточен върху Христа университет вкоренени в традицията Приятели, Джордж Фокс е с уникален дизайн, за да се насърчи смислени взаимоотношения. Учениците знаят техните преподаватели от първите им имена, и на свой ред, професори са умишлени за да знаят своите студенти на базата на първите си имена. На Джордж Фокс, ние вярваме, че трансформацията живот започва с холистични, автентични отношения - и вземане на тези видове връзки, като приоритет е това, което ни отличава.

възможност Rich

Джордж Фокс осигурява ресурсите на национален университет и достъпността до възможности, които само по-малък университет могат да осигурят. Студенти и докторанти участват в променят живота опит като преподаватели-ментор изследователски проекти, стажове и обучение в чужбина програми. Възможностите са разнообразни. Ето, един студент може да изпълнява в една пиеса, се състезава в NCAA Division III отборните спортове, пее в хор, и дори да доведе студент клуб. Нашият малък размер означава големи възможности.

Вяра влива

Вяра прониква във всеки аспект на образователния опит на Джордж Фокс. Факултет и администратори, които всички са християни, са посветени на интегрирането на вяра и живот, и са страстни за подпомагане на студентите да изпълняват своите професионални призвания. Студентите придобиват по-дълбоки разбирания за Бог в контекста на съсредоточен върху Христа общността фокусирани върху любящ Бог и хората, и като се научите как вярата може да се развие цялата лица, които стават изключителни професионалисти.

Service Minded

Джордж Фокс приема сериозно предизвикателството на Исус Христос да бъде агенти на любов и разбирателство в света. Учениците вземат училище спонсорирани пътувания услуги до разнообразни междукултурни настройки като мечта център в Лос Анджелис, на Makah нацията във Вашингтон, или Свазиленд за подпомагане на жертвите на СПИН. Някои програми, като инженеринг, интегриране на услуги в учебната програма. Всяка есен, университетът затваря кампус за годишната ни служат денем и изпраща повече от 2000 студенти, преподаватели и служители, за да работи като доброволец в общността.

В световен мащаб Ангажирани

От основаването си, Джордж Фокс насърчава своите студенти да търсят начини да се правят вярата им значение в света. Нашият ангажимент към терен, обучение в чужбина и решаването на въпроси на социалната справедливост на днешния ден е помогнал да се създаде среда за учене, която набляга на глобалната осведоменост и ангажираност. Джордж Фокс е класирана от US News & World Report сред топ 60 от около 1800 акредитирани колежи и университети в страната за процента на студенти, които учат в чужбина. Завършил и студентски пътувания обслужване продължават да разгледа сложните социална справедливост опасения в Африка, Индия, Бразилия, Украйна и Румъния.

Местоположения

  • George Fox University: Newberg Campus 414 N. Meridian St., 97132, Newberg

Въпроси