Keystone logo
Free University of Bozen-Bolzano Доктор по планинска среда и земеделие
Free University of Bozen-Bolzano

Доктор по планинска среда и земеделие

Bolzano, Италия

3 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Oct 2024

EUR 180 / per year *

На територията на колежа

* такси за обучение: 163,50 € годишно

Представление

Тази докторска програма има за цел да предостави на талантливи и мотивирани студенти задълбочени изследователски умения, които ще им позволят да решават актуални проблеми на селското стопанство и околната среда в планинските райони. Студентите ще имат възможност да се включат в редица обучения, семинари и конференции и да работят под ръководството на научни ръководители в международни изследователски екипи.

Тригодишната програма е силно интердисциплинарна; компетенциите обхващат от екологията до хидрологията, от растениевъдството до животновъдството, от горското стопанство до селскостопанското инженерство и от растителната защита до маркетинга. Докторантските проекти се занимават, наред с другото, с ефективното използване на природните ресурси, устойчивите производствени методи в земеделието и горското стопанство, както и с въздействието на изменението на климата върху естествените и управляваните планински екосистеми.

Научният комитет включва международно признати учени от италиански и чуждестранни университети, както и от изследователски центрове, като Eurac Research и Limburg Research Centre for Agriculture and Forestry.

Международното обучение в областта на научните изследвания и уменията, придобити по време на докторската програма, ще ви помогнат да постигнете професионалните си цели както в изследователски институции, така и извън тях.

Приемане

Учебен план

Такса за обучение по програмата

За училището

Въпроси