Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

A logo

Представление

Създадена през 1962 г., на Факултета по инженерство на Minas Gerais - FEAMIG - е национална референтна в преподаването на инженеринг. В момента, Колежът предлага бакалавърски курсове по Инженерна геодезия, строителство и инженеринг производство и смисъл на думата курсове за следдипломна в професионално Engineering безопасност, Пътно строителство, Quality Engineering, Environmental Engineering и Geo-съотнасяне на селски ,

Колежът се поддържа от образователен институт Candida де Соуса. Интегриране на преподаване, научни изследвания и разширение, FEAMIG осигурява на своите студенти пълен образование, затвърди в научни, технологични, административни, хуманистична, етично и социално познание. За тази цел, факултет има научни програми за иницииране, уроци, стажове Center, образователно ориентиране в допълнение към курса и координационен съвет, който координира работата на учителите и да даде подкрепа за студентите. Тренирайте квалифицирани специалисти, способни да развиват ефективни решения за нуждите на пазара и на обществото е целта на FEAMIG.

През 2009 г. е публикувана Recognition Подновяване цел на геодезията Engineering Course, през 2012 г., на Recognition Подновяване реда на курса Производство Engineering. През 2013 г. тя е била публикувана наредбата Работна Разрешение Курс по строително инженерство, които са получили степен 4 от MEC.

Местоположения

  • R. Aquiles Lôbo, 524 - Floresta, Belo Horizonte - MG, 30150-160, Brazil, , Belo Horizonte

Въпроси