© rawpixel.com
emTunis Business School

emTunis Business School

emTunis Business School

Представление

emTunis Business School е първото африканско училище по мениджмънт, посветено на обучението на ръководители. разположени в Тунис, столицата на ТУНИС, ние предлагаме на ръководители, програми с много висока добавена стойност, които им позволяват да надхвърлят потенциала си и помагат на бизнеса да се ориентира в безпрецедентни предизвикателства и да проправи нови пътища.

За да постигнем тези цели, ние предлагаме няколко метода на обучение: онлайн, на място с поредица от тренировъчни лагери, комбинация от два,... вие систематично ще имате график, като вземете предвид натоварването, което имате във вашата компания.

Тунис е африканска, средиземноморска и арабска държава. На един час от Европа и с история на етническо смесване от повече от 3000 години, Тунис несъмнено е най-доброто място в света за преподаване на многообразие, приобщаване и толерантност. emTunis Business School е единственото бизнес училище в света, което предоставя своите програми за ръководни кадри на три езика: английски, френски и арабски.

Ако като нас сте убедени в потенциала на възможностите и синергиите, които могат да съществуват между Африка, Европа и Близкия изток, тогава emTunis е най-добрият ви партньор, който да ви подготви и да укрепи капацитета ви, за да уловите по-добре тези възможности.

Местоположения

  • Tunis

    Building Sarra, Boulevard Principal, Les Berges du Lac I, 1053, Tunis

    Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси