DEI College

A logo

Представление

За DEI College

DEI колеж е частен колеж, разположен в Солун, Гърция, насочени към осигуряване на образователни услуги. DEI College е основан през 1990 г. като колеж фондация и бързо се превръща в един от образователните организации най-високо качество на Гърция, която предлага широка гама от висококачествени фондация, университетско и следдипломно програми в рамките на академичната надзора на британските университети.

DEI College има за цел да осигури възможности за висше образование и качествена среда за студенти от всички краища на света. Той реализира този стремеж чрез предоставяне на фондация курсове, университетско и следдипломно програми от избрани университети от световна класа. DEI College е готов да запази своята регионална позиция чрез строг подбор на персонал, както и чрез предоставяне на обучение в малки групи, насърчаване на критична преценка на студентите, както и тяхната интелектуална зрялост и независим дух. Тя има за цел да учение в дълбочина на широк спектър от академични дисциплини, като имат съществен принос за подготовката на студентите към кариера в един глобален свят, както и на съвременното общество.

DEI College е регистрирана център на Университета в международни програми в Лондон, за степените, изброени по-долу. Това означава, че в разглеждания мнението на Университета в Лондон тя демонстрира ангажимент за разработване на високи стандарти по отношение на обучението, подкрепа за студенти и административни процеси.

Бакалавър Счетоводство и Финанси BSc Banking & Finance Бакалавър Бизнес и мениджмънт BSc развитие & Икономика Бакалавър по икономика (BSc) BSc Economics & Finance BSc Information Systems & Management Бакалавър по международни отношения (BSc) BSc Политика & международни отношения Диплома за Завършилите LLB

В допълнение, DEI предлага обучение за BA англичаните. DEI College се работи в партньорство с Университета в Нортхемптън, който предлага следните степени:

ба (Hons) бизнес проучвания BSC (Hons) компютри LLB (Hons) бакалавър по право BSC (Hons) психология BA (Hons) English BA (Hons) International Management туризъм (допълващо) LLM International Търговско право MBA Executive / MBA MA Social Innovation

Изучаването на DEI College

DEI College се намира в центъра на Солун, в модерни съоръжения, специално проектирани, за да покрие нуждите на модерна образователна организация.

Академичният състав се състои от преподаватели / обучители, които отговарят на най-строгите академични критерии. Франчайзинг програми, предлагани в DEI College се провеждат изцяло в Солун в рамките на академичната надзора на избрани университети от световна класа.

Централно място в степен програма на студента е работата, извършена на индивидуална основа. За да помогне на учениците да направят най-ефективно използване на времето си, докато са на програмите, член на академичния състав ще се определя на всеки студент да действа като неговия / нейния личен наставник.

Задълженията на личен наставник са включват:

помага на плана студент неговата / нейната собствена програма за работа и определя неговите / нейните собствени реалистични цели; е знаел за собствена етап студент на развитие по отношение на неговата / нейната специфична програма, както и за напредъка на всеки студент ще трябва да се направи; наблюдение със студента неговата / нейната собствена напредъка на програмата по отношение на списъка на целите, които са определени за себе си; обсъждане на всяка друга лична, административен или финансов проблем;

DEI College, зачитане на известността и стандартите на съвместни университети, има за цел да поддържа качеството на своите услуги, като предоставя най-добрите научни настройка, както и европейски начин на мислене. По този начин DEI College е успял да спечелим доверието и поскъпването и двете от университетите в Обединеното кралство и неговите възпитаници, оставащо за първи път в качеството и надеждността.

Учениците избират да учат в DEI поради:

престижните степени, присъдени от най-добрите британски университети; гъвкавите начини на доставка (на пълен работен ден - на непълно работно време); класовете за подпомагане на английски език; на висококвалифициран академичния състав; сервизите за поддръжка на студент (настаняване, студентски живот, консултиране); модерните съоръжения и отлични перспективи за кариера - връзки с индустрията

Местоположения

  • Ethnikis Aminis 9 & Tsimiski 131, 54621, Thessaloniki

Въпроси