Davis & Elkins College Online

Davis & Elkins College Online

Davis & Elkins College Online

Представление

Дейвис & Елкинс подготвя студентите да успеят чрез програми, които съчетават най-новите познания в областта с постоянно развитие на уменията. И сега, Дейвис & Елкинс има удоволствието да направи този вид образование достъпно за работещи възрастни.

Въвеждане Дейвис & Елкинс 100% Online RN да BSN Baccalaureate Приключване на програмата.

Онлайн обучение бързо се превърна в основен в образователната света. Този растеж е стимулиран, в голямата си част, от възрастните учащи се връщат в училище, търсещи обучение, за да преминете на кариерата си. Дейвис & Елкинс осигурява възрастните учащи с възможност за завършване на степен своевременно, като същевременно продължава да работи и да почитат други другите важни ангажименти в живота си.

С 100% онлайн кампуса Дейвис & Елкинс ", възрастните учащи могат да преследват своята бакалавърска степен от уюта на собствения си дом, като графици, който работи за живота си. Тъй като учениците могат да са склонни да задълженията си класа, когато това е най-удобен за тях, конфликти с работата и семейството са сведени до минимум.

Чрез онлайн програмиране D & E е, възрастните учащи се са в състояние да овладеят най-новите познания в съответната област, да се постигне повишена компетентност в основните области на квалификация, и да печелят степен, че ще помогне с професионално израстване.

Защо D & E?

Качество: Като традиционен, с идеална цел институция, D & E се гордее с предвидени студенти с високо качество на образованието от 1904.

Speed: Онлайн програми могат да бъдат завършени за 12 месеца.

Стойност: Не такса за кандидатстване, без скрити такси и само $ 400 / кредит час, запазване на разходите предсказуема и достъпни цени.

Удобство: 100% онлайн без да се изисква време за влизане.

Работа в мрежа: С малки кохорти, учениците имат възможност да се изградят взаимоотношения с други студенти и преподаватели, които улесняват тяхното обучение.

Местоположения

  • Elkins

    100 Campus Drive Elkins, W.Va. , 26241, Elkins

Програми

Въпроси