Boston University School of Theology

Boston University School of Theology

Boston University School of Theology

Представление

В Boston University School of Theology (STH) можете да преследвате служенията, които си представяте, когато станете лидер, готов да отговори на предизвикателствата на днешния глобален религиозен пейзаж. Преобразете се. След това променете света. Известен факултет ви води през строги академични среди. Подкрепяща общност подхранва вашия живот, вашата вяра и вашите цели.

Нашата мисия е да преследваме познанието за Бог, да култивираме лидери за общности с вяра, да обогатяваме академията и да търсим мир с справедливост в многообразен и взаимосвързан свят.

Като училището-основател на Бостънския университет и най-старата Обединена методистка семинария в Северна Америка, ние сме професионално училище в рамките на космополитен изследователски университет, което само се ангажира с „учене, добродетел и благочестие“. Вкоренени в уеслианските традиции и черпейки от по-широките християнски традиции по света, ние се стремим да подготвим жените и мъжете за министерства и призвания, които насърчават личната и социална трансформация, които са ориентирани към различията в света и които разширяват пророческото наследство на това историческо богословско училище.

Присъединете се към нашата уникална общност от обучаващи се, които мислят креативно за реалните проблеми. Учете заедно с успешни студенти, водени през строги академични програми от известни преподаватели. В Boston University School of Theology нашите вярвания са разнообразни; нашите призвания, разнообразни. Но ние споделяме общ стремеж за създаване на по-добър свят.

Местоположения

Местоположения
  • Boston

    Commonwealth Avenue,745, 02215, Boston

    Въпроси