Boston College

Boston College

Boston College

Представление

Образование със сърце и душа - и силата да се трансформира

Boston College , първата институция за висше образование, която работи в град Бостън, днес е сред най-големите университети в страната, лидер в либералните изкуства, научните изследвания и формирането на студенти.

Въз основа на идеалите, които вдъхновяват нашите йезуитски основатели, Boston College приканва учениците да гледат навътре, но винаги да достигат до тях - да развият своите умове и таланти в пълна степен и да ги използват в служба на другите.

За колежа Мориси

Колежът по изкуства и науки Робърт Дж. Мориси насърчава строгото интелектуално развитие и религиозното, етичното и личностно израстване на своите ученици. Преподавателите и студентите на Morrissey College директно се ангажират с най-належащите проблеми на света, използвайки своите подаръци за подобряване на общото благо.

Колежът Morrissey предлага магистърски програми по хуманитарни, социални и естествени науки. Студентите се появяват подготвени да процъфтяват в широк спектър от кариери и готови да служат като способни и страстни лидери, работещи като квас за добро в общности по целия свят.

Като най-старото и най-голямо подразделение на Boston College , Boston College Morrissey олицетворява йезуитския, католически ангажимент към дълбочината на проучването, академичните постижения и образованието на целия човек чрез формиращо взаимодействие с либералните изкуства.

Защо Boston College ?

Когато учениците влязат в Boston College , те правят първите стъпки на едно откривателно пътешествие - такова, което стимулира техния интелектуален, личен, етичен и духовен растеж. Програмите на колеж по изкуства и науки „Мориси“ канят учениците да научат за себе си, за своите общности и за света, да търсят истината, където и да отидат, и да използват своите таланти, за да подобрят живота на другите.

Тези, които търсят образование, което трае цял живот, ще открият предизвикателството и подкрепата, за да изградят смислено и изпълняващо бъдеще.

1. Динамично либерално художествено образование

Разгледайте редица дисциплини, които оформят добре образовани хора, готови да процъфтяват през 21-ви век. Образованието по либерални изкуства в Boston College развива ценни умения, включително критично мислене, вземане на етични решения, ефективна комуникация и способност да се вижда човешкият опит от редица перспективи.

2. Интелектуална устойчивост

Колежът Morrissey предизвиква студентите да открият и постигнат пълния си потенциал. Известни преподаватели, иновативни курсове и възможности извън университета разширяват знанията и опита на студентите.

3. Йезуитска католическа традиция

Интелектуална строгост, интегриране на знания, формиране на ученици, грижа за индивиди, използване на нашето образование в служба на другите - тези йезуитски, католически ценности определят опита на Boston College .

4. Запитване по дисциплини

Тук научното сътрудничество привлича научните изследвания и преподаването отвъд традиционните дисциплинарни граници. Основната учебна програма, Институтът за свободни изкуства, Институтът за интегрирана наука и общество, както и различни изследователски проекти обединяват студенти и преподаватели от различни области на изследване.

5. Ползите от Бостън

С повече от 50 висши учебни заведения в столичния район Бостън е наистина един от най-изтъкнатите колежски градове. Това е също град от световна класа, пълен с история, научни и технически иноватори, култура и възможности за стаж.

6. Мрежа на възпитаниците

Учениците се възползват от връзките и подкрепата на сплотената и лоялна мрежа от близо 180 000 възпитаници на Boston College .

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
  • Boston

    Boston College Gasson Hall 108 140 Commonwealth Avenue Chestnut Hill, MA 02467, 02467, Boston

    Въпроси