Keystone logo
Berlin School Of Business & Innovation Доктор по бизнес администрация
Berlin School Of Business & Innovation

Доктор по бизнес администрация

Berlin, Германия

4 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Jul 2024

EUR 15 000 / per year *

На територията на колежа

* Международни и европейски студенти

Представление

Защо да се записвате в тази програма

Докторската степен по бизнес администрация е създадена, за да предостави необходимите знания и опит на мениджъри и лидери на бизнес и индустриалния сектор. Студентите могат да спестят 30% от таксите за обучение! Прилагат се правила и условия*.

Докторантурата съчетава преподавани модули по усъвършенствана теория и практика на управление, заедно с обучение по необходимите методологии и техники за извършване на докторски изследвания в областта на бизнеса и мениджмънта.

Основната цел на нашата докторска степен по бизнес администрация е да подпомогне професионалисти в кариерата, които желаят да подобрят, допринесат и трансформират начина си на работа. Посещението на този престижен курс ще даде огромен тласък на вашите академични и професионални стремежи.

*Правила и условия

 1. За да се осигури офертата, трябва да се внесе минимален депозит от 2000 евро преди крайния срок.
 2. Тази оферта не може да се използва заедно с други оферти или стипендии.
 3. Условията и условията на Споразумението за обучение все още са приложими.
 4. Тази оферта е в сила Тази оферта е в сила до 31 декември 2023 г.

Изисквания за вход

 • Минимална възраст: 23
 • Академични квалификации:
  • Бакалавърска степен от призната институция по бизнес дисциплина; магистърска степен или следдипломна квалификация от ниво 7 или MBA от призната институция.
  • Кандидатите с дипломи по други дисциплини и кандидати без бакалавърска или магистърска степен, но с други академични квалификации и значителен професионален опит на ръководно ниво също са добре дошли да кандидатстват. Тяхното приемане може да зависи от успешното явяване на приемен тест и интервю.
  • Предложение за изследване: кандидатите ще трябва също така да представят подробно предложение за изследване, което ще включва: обосновка на темата за изследване, цели и задачи, първични и вторични изследователски въпроси, методология, структура и дизайн на изследването и първоначален преглед на литературата.
 • Изисквания за английски език:
 • IELTS 6.0 (не по-малко от 5.5 във всеки компонент), еквивалентен тест за парола, PTE Academic (приема се както в изпитния център, така и онлайн) 50 + резултат, TOEFL IBT или еквивалентен (напр. тест по английски език за международна комуникация (TOEIC), тест на Английски като чужд език (TOEFL), Trinity's Integrated Skills in English (ISE): ISE I (B1) за BAF с *Pass за всеки компонент; ISE II (B2) за всички магистърски и бакалавърски курсове с *Pass за всеки компонент; ISE III (C1) за DBA с *Pass във всеки компонент.
 • Изискванията за владеене на английски език могат да бъдат отменени за:
  • Говорящи английски език като роден език, кандидати, които са завършили образованието си на английски (като диплома за средно образование или IB).
  • Кандидати, които са завършили бакалавърска степен по английски език в англоговоряща страна.
  • Средство на писмо с инструкции за квалификация, присъдена през последните 5 години.
  • West African Senior School Certificate (WAEC) като доказателство за владеене на английски език за кандидати от Западна Африка, а именно Нигерия, Гана, Либерия, Гамбия и Сиера Леоне (с условия*).
  • Езиковият компонент на WAEC трябва да е на ниво C6 или по-високо.

*Според критериите за прием на Università Telematica Internazionale UNINETTUNO.

продължителност

 • 4 години (възможност за директно влизане в трета година)

За училището

Въпроси