Keystone logo
AMA Education System

AMA Education System

AMA Education System

Представление

ХРОНОЛОГИЯ Образователна система AMA (AMAES) е най-голямата образователна мрежа в Азия и член на AMA група от дружества. Това е компанията, която управлява и експлоатира следните училища във Филипините:

AMA университет AMA колежи ABE International Business College (ABE) ACLC College AMA Computer Learning Center (ACLC) Свети Августин училище за медицински сестри (SASN) Delta Air International Aviation Academy (DAIAA) Southern Лусон College Sta. Вероника College AMA основно образование (по-рано св. Августин International School) AMA Факултет по медицина (AMASOM)

AMA колеж и AMA УНИВЕРСИТЕТ През 1980 г., посланик Amable R. Aguiluz V, известен също като бащата на Компютърно обучение във Филипините, видя търсенето на напълно обучени компютърни специалисти; Въпреки това, през това време, нито една институция във Филипините предлагат професионално компютърно обучение. Знаейки за влиянието на технологиите в бранша и как тя ще карам напредък, посланик Aguiluz отговори на търсенето и реших да поставя на училище, че ще предлага компютърно обучение; следователно, AMA Институт по компютърни науки е създадена и в крайна сметка доведе до създаването на AMA Computer College, който е първият, който предлагаме курсове по информатика и компютърна техника.

Освен че са първите, които предлагат курсове по ИТ във Филипините, AMA College също беше първият, който:

Оферта Е-обучение Осигуряване 1 е 1 съотношение ученик към компютър, за да оферта Мехатроника Получаване на ISO 9001 сертификация сред всички училища във Филипините Стани Microsoft Premiere образование Partner Станете един изключителен обучение партньор на Avaya Клон на ключови градове и общини във Филипините Разработване на града университет във Филипините, сравнима с Харвард, Масачузетския технологичен институт и други подобни институции

Както върви времето, AMA колеж продължава да се подобрява и дори разшири обхвата си, като предлага курсове, свързани с бизнеса и финансите, изкуства и науки и инженерство, което е довело до неговото издигане на AMA университет, след с предоставянето на статут на университет от филипинското правителство на Комисията относно Висше образование (CHED) на 20 август 2002 година.

Днес, освен основната си кампус (AMA University), разположен в Project 8, Quezon City, има 41 AMA колежи разположени в различни части на страната, която предлага бакалавърска степен, тек ЛОС, кратки курсове и програми за следдипломна степен.

AMA образователна система Няколко години след AMA College е основан, посланик Aguiluz решава да започне нов начинание чрез създаване на нови училища, които ще се специализират в специфични области като бизнес, технически ИТ умения, здравеопазване и гостоприемство. Това в крайна сметка се разбра, когато той установи AMA Computer Learning Center, ACLC College, ABE International Business College и Свети Августин училище за медицински сестри. За да се управлява ефективно AMA College и сродните й училища, AMA образователни системи Holdings, Inc. е създадена, който в момента е компанията, която управлява образователната дейност на AMA група от компании.

Нови членове на AMA образователна система Приведени в съответствие с неговата репутация на най-голямата образователна мрежа в Азия, AMAES наскоро придоби следните училищата, за да се укрепи репутацията на организацията и да изпълни своята цел за осигуряване на качествено образование за всички:

Delta Air International Aviation Academy Southern Лусон College Sta. Вероника College Норвежката морска академия

международни операции

AMAES продължава да разширява обхвата си и да повишат неговата глобална отпечатък чрез създаване на училища, не само във Филипините, но също така и в други страни. Това са училищата по AMAES, че вече работят в други страни към днешна дата:

AMA International University Бахрейн AMA International Training Institute Бахрейн AMA Международен институт за обучение Оман ACLC Макао ACLC Хонг Конг Al Fawz International School

Местоположения

  • Manila

    Corporate Office AMA Building 2 59 Panay Avenue Quezon City, , Manila

Въпроси