Най-добрите университети за Докторантура Програми в Хонг Конг 2023

Брой институции: 54
  • Hung Hom

  За да се справи с бързото развитие на логистиката в Хонконг и континенталната част на Китай с нарастващото търсене на таланти, Политехническият университет на Хонг Конг (PolyU) официално създаде катедра по логистика на 1 септември 2003 г., след реорганизация, включваща бившия отдел по корабоплаване и Транспортна логистика и част от бившата катедра за управление.

  • Causeway Bay
  • Seoul
  • Taipei
  • + 1 Още

  С особен акцент върху Азия, Университетът в Манчестър откри първия си международен център в Хонконг през 1992 г. и предлага първокласно обучение по мениджмънт на глобални мениджъри в Източна Азия, включително Хонконг, Япония, Южна Корея, Тайван, Южен Китай и Макао в продължение на близо 30 години.

  • London
  • Birmingham
  • Bristol
  • + 13 Още

  От септември 2021 г. квалификационният изпит на солиситорите (SQE) ще бъде поетапно, за да се превърне в новия централизиран начин за квалификация като адвокат в Англия и Уелс. В крайна сметка той ще замени настоящия път за практикуване - Курсът за правна практика (LPC). С набор от SQE курсове, местоположения и гъвкави възможности за обучение, ние ще ви подготвим за вашата кариера като адвокат, както и за успеха на SQE изпита. Наред с кариерната ни поддръжка, вие ще работите в нашата виртуална адвокатска кантора с нашите експертни преподаватели и ще развивате знания и умения извън SQE.

  • Hong Kong

  Градският университет в Хонконг (CityU) е водещ световен университет, отличен в областта на научните изследвания и професионалното образование. Създаването на новия Технически колеж не можеше да дойде в по-добър момент. След пет години светът ще бъде различен. Технологията напредва с безпрецедентни темпове. Като такъв, наша отговорност като университет е да оборудваме студентите си с мисловен начин, който ще ги вдъхнови да продължат да учат. Новият колеж има осем фокусирани академични катедри. Заедно те обхващат жизнения спектър от инженерни области и насърчават академичната синергия и комуникация в колежа.

  • Ma Liu Shui

  Основан през 1991 г. от бившия ни заместник-канцлер проф. Чарлз Као, известен още като "баща на оптиката на влакната" и Нобелов лауреат по физика, Техническият факултет включва водещи световни експерти, които са начело на своите дисциплини и се ангажират да преподавателски и изследователски постижения.

  • Hong Kong

  Факултетът по изкуствата е съществена част от Хонконгския баптистки университет, институция, която е твърдо решена да бъде „водещ университет за либерални изкуства в Азия за света, предоставящ академични постижения в грижовната, креативна и глобална култура“.

  • Telegraph Bay

  Проследявайки корените си в продължение на повече от век, Университетът на Хонг Конг (HKU) днес гордо се представя като една от водещите институции за висше образование в Азия. И с това HKU Business School се превърна в широко признато и уважавано бизнес училище в региона.

  • Hong Kong

  Признавайки позицията на Хонконг като международен правен център, ние сме развълнувани да предложим качествени възможности за следдипломно образование на амбициозните юристи в града, с широко портфолио от професионални юридически степени, специализирано юридическо обучение и текущи курсове за професионално развитие за адвокати и адвокати. Един от най -дългогодишните специализирани доставчици на юридическо образование във Великобритания от 1867 г. - ние сме обучили повече практикуващи адвокати във Великобритания от всеки друг.

  • Hong Kong

  The Education University of Hong Kong е публично финансирана висша институция, посветена на напредъка в преподаването и ученето, чрез разнообразно предлагане на академични и изследователски програми за обучение на учители и допълващи социални и хуманитарни дисциплини.

  • Hong Kong

  International Culinary Institute (ICI), една от стратегическите инициативи на VTC Group, има за цел да обучи и развие талант в кулинарното изкуство, виното и управлението на събития, за да поддържа статута на Хонконг като азиатска дестинация за вино и ястия. Тя осигурява качествени и професионални програми с най-съвременни съоръжения за младоженеца, желаещ да бъде добре запознат с международните кухни, подпомагайки успешното развитие на кариерата на студентите в индустрията. ICI предлага широка гама от качествени професионални кулинарни програми, покриващи европейска, средиземноморска, Югоизточна Азия, Близкия изток и американска кухня, както и хлебни и сладкарски изделия.

  • Hong Kong

  Основната мисия на нашия отдел е да предоставя приложно обучение по английски език за професиите и ние се стремим да бъдем признати в международен план като водещ доставчик на бакалавърски и следдипломни изследвания, фокусирани върху професионалната комуникация.

  • Fayette
  • Hong Kong

  Since 1857, Upper Iowa University has been preparing students to succeed—in the classroom and in the world. That rich history, coupled with a student-centered mission, has created a springboard for UIU to become a recognized innovator in offering accredited, quality programs through flexible, multiple delivery systems, including online and self-paced study.

  • Kowloon Tong

  В продължение на повече от половин век баптисткият университет в Хонконг (HKBU) е в авангарда на бизнес обучението в Азия, формирайки поколения бизнес лидери. Известна в традицията на академичните постижения, но винаги се стреми към нови интелектуални хоризонти, HKBU се гордее със стремежа си винаги да остане истински пионер в бизнес обучението. Разположена на кръстопът между развиващите се страни от Азия и Запада, HKBU е в идеалния си вид, за да се изправи пред промените, които оказват влияние върху нашия свят, било то икономическото възраждане на Китай, задълбочаващото се въздействие на глобализацията или нуждата от нови етични стандарти в епохата на устойчивост.

  • Hong Kong

  Споделяйки една и съща визия за осигуряване на качествено образование и стремеж към върхови постижения, WMG в Университета на Уоруик и Съвета за професионално обучение (VTC) се стремят да осигурят ценен избор на тези, които искат да придобият ценности, знания и умения за подобряване на техните пригодността за заетост.

  • Manchester
  • Accra
  • Budapest
  • + 62 Още

  World-class university preparation qualifications designed by universities for international students to succeed at university.