Най-добрите университети за Докторантура Програми в Тайланд 2023

Брой институции: 60
  • MMIPRICISION

  Училището по глобални изследвания е нова и иновативна академична инициатива в рамките на университета Thammasat и водеща в глобалните здравни и социални иновации в Тайланд, Югоизточна Азия и извън нея с опит в отлични изследвания върху детерминантите на общественото здраве, насочени към студентите преподаване и академични услуги, свързани с нуждите на общността. Училището се радва на уникална позиция да бъде национален, регионален и глобален фокусен център за глобални изследвания, човешка сигурност и благополучие с връзки на сътрудничество с академични и професионални общности.

  • Bangkok

  Академично бижу в сърцето на Банкок, Chulalongkorn University е първият и най-престижен университет в Тайланд. Основан през 1917 г. от крал Ваджиравуд, в чест на баща си, крал Чулалонгкорн, Университетът от самото си създаване е известен със своите академични постижения. Днес тя е нараснала, за да обхване 26 учебни единици (19 факултета, 3 училища, 3 колежа, 1 институт), с включени приблизително 26 000 студенти и 11 000 студенти и 3000 членове на преподаватели.

  • Wismar
  • Bangkok
  • Berlin
  • + 2 Още

  WINGS - Wismar International Graduation Services - дъщерна компания на университета Wismar (Германия) - предлага програми за непълно работно време и сертифицирано допълнително образование за професионалисти. Учебните програми се предлагат в областта на икономиката, технологиите и дизайна, чрез които можете да получите висша степен на обществено образование като бакалавър, диплом или магистър. WINGS е изграден върху това и е създаден през 2004 г. Основните задачи са да развиват, организират и предлагат на пазара задочни и допълнителни образователни програми под академичния опит на Университета Висмар.

  • Bangkok

  Dusit Thani College е частен образователен институт, специализиран в обучението по гостоприемство. Той е част от Dusit International Group, една от най-уважаваните групи от пет звездни хотели в Тайланд.

  • Manchester
  • Accra
  • Budapest
  • + 62 Още

  World-class university preparation qualifications designed by universities for international students to succeed at university.

  • Pratu Chai Sub-district

  มหาวิทยาลัยราชภัฏพระนครศรีอยุธยา Произхожда от училището за обучение на учители в Стария град, което крал Чулалонгкорн (Рама V) с милост и милост се радва да предостави сумата от 30 000 бат на Министерството на Дхарма за създаване на училище за обучение на учители. 1 юли 1905 г., след което се развива в Учителско училище за учители Phra Nakhon Si Ayutthaya и съответно учителския колеж Phra Nakhon Si Yuthaya на

  • Khlong Nueng

  Valaya Alongkorn Rajabhat University под кралския патронаж е основан от Нейно Кралско Височество Somdetch Phra Raja Pituchha Chao Fa Valaya Alongkorn, Krom Luang, принцесата на Phetchaburi. Н. Пр. Принцеса Валая Вайгхаркорн беше силно загрижена за образованието на млади тайландски жени.

  • Khok Khian

  в шкафа На срещата на 8 юли 2003 г. по принцип беше одобрено създаването на университети в провинциите Наративат и Накхон Фаном. чрез сливане на образователни институции, които вече съществуват в провинцията за да използваме ресурсите заедно за максимална полза Има възможно най -малко инвестиции. без да противоречи на образователната философия и мисия на бившата образователна институция

  • Tha Sut

  Mae Fah Luang University (MFU) е създаден като автономен публичен университет, съгласно Кралската харта, през 1998 г., с щедра подкрепа от Кралското тайландско правителство. Университетът е създаден, за да отговори на нуждите на хората в северната част на Тайланд и да отбележи милостивия принос на майката на краля, Нейно Кралско Височество Принцеса Сринагариндра, с любов известна на своите поданици като „Mae Fah Luang“.

  • Pa O Don Chai

  วิทยาลัยเชียงราย Одобрен за създаване от Министерството на университетите на 18 юли 2003 г., позволяващ управлението на бакалавърска степен под надзора на Министерството на образованието. Съгласно Закона за частните висши училища (№ 2) B.E. 2535

  • Thai Buri

  Walailak University е на 26 години на 29 март 2018 г. Въпреки това, движението на местните за създаване на университет в провинция Nakhon Si Thammarat започна преди около 50 години, през 1967 г. Но това отне 12 години преди членовете на парламента от Nakhon Si Thammarat първо предложи на парламента през 1979 г. законодателство за създаване на университет в провинцията.

  • Lak Hok

  Rangsit University : Разположен в двеста деветдесет и две (292) стафиди Lak-Hok подрайон, на Paholyothin Road, провинция Pathumthani, на разстояние само три (3) километра от летище Don Muang. Общността Muang-Ake с 4000 раи заобикаля университета.

  • Bang Phli District

  Свързани училища в Сарасас Признато е като двуезично училище в челните редици на ученици с чужд езиков потенциал. особено английския език, докато не стане очевидно Наред с академичните знания в различни области от 1964 г. досега, възможността е разширена до висше образование, а именно „ สถาบันเทคโนโลยีแห่งสุวรรณภูมิ “ (SUVARNABHUMI INSTITUTE OF TECHNOLOGY -SVIT).

  • Lam Sai

  През 1887 г. (BE 2430 г.) Негово Величество крал Чулалонгкорн (крал Рама V) основава първия колеж Сангха в Тайланд, наречен „Махадхату Виттаялай“, който се намира във Ват Махадхату в Банкок. Той е предназначен да бъде място, където монаси, послушници и миряни идват да учат Типишака и висшето образование.

  • Dusit District

  Rajamangala University of Technology Phra Nakhon е създаден на 27 февруари 1975 г., когато Законът за „Професионалното образование и технологичен колеж“ е обявен в „Кралски вестник“ и влезе в сила. Законът имаше за цел да създаде професионални учители с бакалавърска степен, които да преподават професионално образование на професионално ниво, бакалавърско ниво и ниво на професионално свидетелство за напреднали.