Малайзия

Най-добрите университети за Докторантура Програми в Малайзия 2024

Брой институции: 118
  • Petaling Jaya, Малайзия

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kuala Lumpur, Малайзия

  От създаването си през 1983 г. Methodist College Kuala Lumpur (MCKL) е основан от Методисткия съвет по образование. Нашият кампус е стратегически установен в сърцето на Куала Лумпур.

  • Petaling Jaya, Малайзия

  Добре дошли в Sunway University, един от водещите частни университети в Малайзия, който е строго институция с нестопанска цел и е посветена на качествено образование, подкрепа на предприятията и провеждане на изследвания, фокусирани върху ключови глобални проблеми. Университетът има 5-звезден „отличен“ рейтинг от малайзийското правителство (в последното упражнение за оценка на Setara) и е един от само единадесетте университета в Малайзия, на които е присъден специален статут на „Premier Digital Technology University“. Развихме тясно сътрудничество с много водещи международни университети, включително Харвардския университет и университетите в Оксфорд и Кеймбридж. Някои професори от последните провеждат изтъкнати гостуващи срещи, като от време на време изнасят лекции на нашия университет и по-широката общност на Sunway City чрез нашата поредица от публични лекции от изтъкнати лектори на Джефри Чей. Те са кръстени на основателя на Sunway City и на университета Тан Шри Джефри Чеа, който е и председател на Sunway Group, един от водещите индустриални конгломерати в Малайзия и разработчиците на Sunway City. Ние имаме много близки отношения с университета в Ланкастър в Обединеното кралство, което позволява на нашите студенти по много програми също да се квалифицират за степени на Ланкастър.

  • Sharjah, Обединени Арабски Емиерства
  • Oman Online, Оман
  • + 7 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kuala Lumpur, Малайзия

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Shah Alam, Малайзия

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nilai, Малайзия

  PJ Healthcare University College (KPJUC) (известен преди като PNC International College of Nursing and Health Sciences) е дъщерно дружество на KPJ Healthcare Berhad, ключов частен доставчик на здравни услуги. Създадена на 1 април 1991 г., KPJUC е била от самото начало, прогресивна и предприемаческа институция за висше обучение с международна визия, поставяща студентите в основата на сърцето на всичко, което прави.

  • Petaling Jaya, Малайзия

  Нашето пътуване като Kolej Swasta Bandar Utama (KSBU) започна през 1990 г. в 6 единици 4-етажни магазина в Дамансара в центъра, Дамансара Утама, Петалинг Джая, докато чакаме завършването на нашия специално изграден постоянен кампус в Бандар Утама, нов и успешен град в смесено развитие в Петалинг Джая. След преместването в нашия постоянен кампус KBU промени името си на KBU International College. През 2015 г. бяхме издигнати в университетски колеж и преименувани на First City University College (First City UC).

  • Ipoh, Малайзия

  Ние вярваме, че хората притежават таланти, както и способности и ако бъдат възпитавани, образовани и обучавани чрез открит трансфер на знания от която и да е култура или цивилизация в света, ще могат да играят роля в развитието на себе си, обществото и нацията. Въз основа на тази философия, ние се стремим да произведем професионални и полупрофесионални възпитаници с академични постижения, високи етични и морални ценности.

  • Alor Gajah, Малайзия

  Логото Kolej Universiti Agrosains (UCAM) е вдъхновено от три (3) листа, които символизират зрелостта. Гама от три (3) цвята обикновено е прогресивна промяна в процеса на разработка.

  • Kampung Kuala Muda, Малайзия

  Като нишов колеж, уникалният подход на MERITUS към образованието е да предложи практична и ефективна комбинация от традиционно, модерно и опитно обучение, за да гарантира успех. За разлика от други колежи, които се фокусират само върху академичните среди, MERITUS се ангажира с производството на добре завършени завършили студенти, способни да отговорят на изискванията на днешните работодатели, насадени с добродетелите на успеха и търсени от най-добрите организации след дипломирането.

  • Puchong, Малайзия

  Оценен като 5-звезден (отличен) университет от Министерството на висшето образование (MOHE), MALAYSIA Binary University е един от най-утвърдените и уважавани университети за обучение по мениджмънт, ИТ и предприемачество в Азия. Университетът предлага отлични програми на ниво доктор, магистър и бакалавър, които са международно признати от Асоциацията на университетите на CommonWealth (ACU, Великобритания), Международната асоциация на университетите (IAU, Франция), NARIC (Великобритания) и Малайзийския квалификационен орган (MQA) .

  • Petaling Jaya, Малайзия

  Духът на даване винаги е бил в нашите стени. Ние разбираме значението на предаването на знания на бъдещите поколения - точно както преди това нашите съучредители предадоха своите знания за печене на местната общност преди повече от 40 години, сега ние правим същото, и всъщност, повече, подкрепени от натрупване опит през десетилетията.

  • Ipoh, Малайзия

  Quest International University Perak (QIU) (DU021 (A)) е частен и всеобхватен университет, ръководен от изследвания, създаден в малайзийския щат Перак съгласно Закона за висшите образователни институции 555. QIU започва работа през 2011 г. и е собственост на Global Integrated Training Associates Sdn Bhd (известен преди като Blair Education Services Sdn Bhd).

  • Kuantan, Малайзия

  През юли 2016 г. Widad Business Group закупи Университетския колеж Shahputra и сега университетът се нарича Widad University College (DKU015 (C)). Уидад означава любов, грижа и приятелство. Името носи характеристиките на желанието за лидерство и независимост.