Колумбия

Най-добрите университети за Докторантура Програми в Колумбия 2024

Брой институции: 162
  • Bogotá, Колумбия

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Chía, Колумбия

  Международният център за чужди езици и култури предлага висококачествена испанска програма на международната общност и чужденците, живеещи в Колумбия. Занятията се провеждат в университетския кампус в академична, безопасна и отлична среда за обслужване.

  • Rionegro, Колумбия

  През 1996 г. колумбийското Министерство на националното образование и Колумбийският институт за оценка на образованието - Icfes, с Резолюция 2661, предоставят на Ремингтън организацията правен статут на университетска институция, давайки началото на Университетската корпорация на Ремингтън.

  • Popayán, Колумбия

  Universidad Del Cauca е създаден в Попаян като университет от Третия окръг с постановление от 24 април 1827 г. На 5 април 2013 г. Министерството на националното образование дава висококачествена институционална акредитация за срок от 6 години вече чрез резолюция 6218 от 13 юни 2019 г., той поднови посочената институционална акредитация за период от осем години.

  • Barranquilla, Колумбия

  Университетът на крайбрежието, CUC, има мисията да формира интегрален гражданин съгласно принципа на свободата на мисълта и идеологическия плурализъм, с високо чувство за отговорност в постоянното търсене на академични и разследващи постижения, използвайки развитието на науката, технологиите , технология и култура.

  • Jamundí, Колумбия

  Автономният университет на Запад е институция за висше образование, която в съответствие с разпоредбите на Закон 30 от 1992 г. и другите правни разпоредби може да осъществява бакалавърски, следдипломни, изследователски, продължаващи образователни програми и да проектира академични програми за общността.

  • SANTANDER, Колумбия

  Технологичните единици на Сантандер са публично учреждение на ведомствения ред, което е посветено на обучението на хора с етично чувство, критично мислене и предприемаческо отношение, чрез качествени процеси в преподаването, научните изследвания и разширяването, за да допринесе за социално- икономическо развитие. икономически, научни, технологични, екологични и културни на обществото.

  • Bogotá, Колумбия

  Ние сме висше учебно заведение с военна насоченост, което възнамерява да обучава изцяло логистични специалисти, критични граждани с широк социален, етичен и политически смисъл. Ние усъвършенстваме изследователските компетенции и предприемачески дух, подкрепени от напредъка в науката и технологиите, допринасяйки за структурното и функционалното развитие на логистиката в Колумбия.

  • Bogotá, Колумбия

  Военните комуникации в рамките на конформацията на нашата армия имат трансцендентално значение с изминаването на годините и пристигането на събития, които оформят историята на нашата страна и света като цяло, в куп факти, които виждат своята технология в технологиите. голяма възможност за развитие и промяна в полза на човечеството, ето как военните комуникации са били през цялата история основният елемент на командването, координацията и развитието на военните операции, които са се превърнали в основата на големите победи и по същия начин те позволиха на съвременните конфликти за вземане на решение за правилното използване на електронни медии, които улесняват предвиждането на намеренията и действията на противника.

  • Armenia, Колумбия

  СОЦИАЛНАТА ПРОЕКЦИЯ изразява постоянната и пряка връзка, която EAM поддържа с обществото; Осъществява се чрез интерактивни програми с производствените сектори и социалните участници; чрез програми и дейности от различни видове (академични, художествени, социални и технологични), консултиране и консултиране, продължаващо образование и интервенции за социални услуги към общността.

  • Cundinamarca, Колумбия

  Мисията на Фондация за висше образование San José FESSANJOSE е да обучава цялостни професионалисти, от хуманистичен подход с критичен, социален и чувствителен усет до принципите на справедливост и етични ценности. По този начин, развитието на материално и образователно качество в институцията.

  • Barranquilla, Колумбия

  Polytechnic Corporation of the Atlantic Coast е отговорна институция с етични и прозрачни принципи, които развиват своите основни функции от образователен модел, за предпочитане чрез пропедевтични цикли, фокусирани върху човешкото развитие, гарантиращи интегралното формиране на мислещи, аналитични, критични същества, с предприемачески дух за изграждане на справедливо, приобщаващо, устойчиво, демократично, подкрепящо и уважаващо общество с човешко достойнство.

  • Bogotá, Колумбия

  Escuela de Español Nueva Lengua en Колумбия предлага курсове по испански език в Богота, Картахена, Меделин и в природен резерват близо до Гуадуас. Ако търсите качествен курс по испански в уютно и приятелско училище с професионални учители, ако искате да изучавате испански и да пътувате, да създавате нови приятели, докато се срещате и се наслаждавате на култура, музика, гастрономия, музеи и разходки сред природата; тогава New Language Spanish School в Колумбия е за вас. Нашата програма е разработена, следвайки най -строгите международни насоки за преподаване на езици. Nueva Lengua е международно призната за качеството и обслужването си и от 2003 г. млади хора и възрастни от почти сто държави са учили при нас. Имаме голямо разнообразие от курсове и започваме курсове всяка седмица на всички нива. От първия ден ще се чувствате посрещнати, посрещнати и подкрепени в това преживяване за изучаване на испански по време на пътуване.

  • Cali, Колумбия

  Националното училище по спорт е държавна университетска институция, ангажирана с интегралното формиране на човешкото същество, за да допринесе за развитието на страната, чрез генерирането, трансформацията и прилагането на знания в областта на спорта, здравето и образованието. администрация и икономика, основани на принципи и ценности, които насърчават зачитането на човешкото достойнство, устойчивото развитие, съвместното съществуване и подобряването на качеството на живот на обществото.

  • Bogotá, Колумбия

  Университетът ще се отличава с: Обучение на професионалисти с чувствителност и социална отговорност. Приносът към интегралното и устойчиво човешко развитие. Ангажиментът за демократизация на знанието. Поколението на знанието, което трансформира структурите на колумбийското общество