Най-добрите университети за Докторантура Програми в Виетнам 2023

Брой институции: 38
  • Hanoi

  Университетът за наука и технологии в Ханой (USTH, наричан още Виетнам - Франция университет) е публичен университет, който е създаден през 2009 г. съгласно Междуправителственото споразумение между Виетнам и Франция с амбицията да се превърне в един от най -отличните научно -ориентирани университети в международен стандарт във Виетнам.

  • Hanoi
  • Ho Chi Minh City

  Executive MBA Shidler College of Business University of Hawaii Проучване в Ханой или Хо Ши Мин, Виетнам Получаване на заявления за информационна сесия за есен 2022 г. на 8 април 2022 г. в Ханой: https://shidler.hawaii.edu/vemba/information-session/ ханой

  • Manchester
  • Accra
  • Budapest
  • + 62 Още

  World-class university preparation qualifications designed by universities for international students to succeed at university.

  • Ho Chi Minh City

  Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT Bach Khoa), който е сред 150-те най-добри университети в Азия според QS Ranking, предлага бакалавърски програми по инженерство и бизнес и магистърска програма по бизнес администрация.

  • Ho Chi Minh City

  Ton Duc Thang University е държавен университет, функциониращ в рамките на Общата конфедерация на труда във Виетнам, създадена на 24 септември 1997 г.

  • Nha Trang

  Добре дошли в Nha Trang University (NTU), който се намира в най-красивия крайбрежен град във Виетнам. Nha Trang University е един от 50 държавни университета във Виетнам с повече от 50 години история и развитие.

  • Tuy Hòa

  Мисията на Mientrung University of Civil Engineering в Mientrung University of Civil Engineering е да обучава висококачествени човешки ресурси в областта на строителството и други области; да се прилагат изследвания, да се прехвърлят знания и технологии към бизнес общността и обществото.

  • Ho Chi Minh City

  Hoa Sen University отдавна е признат за проактивна и проницателна частна висша образователна институция, предоставяща на обществото личности, напълно оборудвани с интелектуални и морални стандарти, богат жизнен опит, добре дефинирана професионална ориентация и ангажирана амбиция. Завършилите, които преминават програми за обучение в Hoa Sen University , са оценени по отношение на тяхната професионална ефективност и социално влиятелни човешки добродетели.

  • Sơn La

  Университетът Tay Bac е създаден с Решение № 39/2001 / QD-TTG на министър-председателя от 23 март 2001 г. на базата на Северозападния колеж по образование, предшественикът е Средното училище за образование. Тайландският автономен регион Meo е създаден през 1960 година.

  • Qui Nhơn

  Добре дошли в Quy Nhon University - една от водещите висши учебни заведения в Централен Виетнам. Quy Nhon University е разположен в центъра на крайбрежния град Quy Nhon, провинция Binh Dinh, най-южната точка на ключовия икономически регион на Централен Виетнам и централната точка на южния централен регион - Central Highlands, разположен в пресечната точка на Национална магистрала 1 и Национален път 19, считан за вход към морето на Икономическия коридор Изток-Запад.

  • Ho Chi Minh City

  Университетът за транспорт в Хошимин, пряко подчинен на Министерството на транспорта, е най-големият мултидисциплинарен университет за обучение в транспортния сектор в южната част на Виетнам. Университетът по транспорт в Хошимин отговаря за обучението на човешки ресурси за транспортния сектор, а именно морски, автомобилен, вътрешен воден път и железопътен транспорт.

  • Thanh Hóa

  На 24 септември 1997 г. министър-председателят издаде Решение № 797 / QĐ-TTg за създаването на Hong Duc University (HDU) чрез обединяване на три висши институции: Колеж по образование, Колеж по икономика и техника и Thanh Hoa Медицински колеж (преди това е известен с над 40-годишен експеримент за обучение). HDU беше първата от образователната система на Виетнам, изградена по нов модел: публична, мултидисциплинарна институция, работеща под юрисдикцията на Народния комитет на провинция Thanh Hoa и под надзора на Министерството на образованието и обучението.

  • Ho Chi Minh City

  Добре дошли в Университета по наука, един от шестте уважавани членове на Виетнамската национална университетска система в град Хо Ши Мин. Историята на нашия университет започва през 1941 г. със създаването на Индокитайския колеж по наука, който след това се превръща в Факултетен университет по природни науки в Сайгон през 1956 г. Чрез сътрудничество с Факултета по писма, нашата институция е преименувана на University Hochiminh City през 1977 г.

  • Ho Chi Minh City

  Разположен в сърцето на индустриалната зона, университетът е повече от половин век учебен, изследователски център и образователна възможност в град Хо Ши Мин. Създаден през 1962 г. като колегиален съвет за техническо образование с 5 инженерни дисциплини, Ho Chi Minh City University of Technology and Education се трансформира забележително в мултидисциплинарен университет.

  • Ho Chi Minh City

  Ho Chi Minh City Open University е висше учебно заведение, предлагащо различни програми, вариращи от място до дистанционно обучение и обучение в сателитни академични центрове; тя има за цел да отговори на различни учебни нужди на обществото и да допринесе за обогатяване на човешките ресурси в страната.