Бразилия

Най-добрите университети за Докторантура Програми в Бразилия 2024

Брой институции: 156
  • São Paulo, Бразилия

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Valbonne, Франция
  • Belo Horizonte, Бразилия
  • + 6 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • São Paulo, Бразилия
  • Rio de Janeiro, Бразилия
  • + 2 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rio de Janeiro, Бразилия
  • Bailrigg, Великобритания
  • + 3 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nantes, Франция
  • São Paulo, Бразилия
  • + 5 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Paraná, Бразилия

  Има много аспекти, които ценят висшето учебно заведение, но високата репутация в MEC е основният показател, че курсовете, структурата и преподавателите са в рамките на идеалните стандарти за качество. Според последното разкритие на агенцията, Uniandrade е получил оценка 4 (с най-висок резултат 5) и е сред най-добрите университетски центрове в страната. Бележката се отнася до IGC - съкращение от General Course Index. Но ангажиментът на Uniandrade за преподаване на върхови постижения не започна през последната година. За тази цел има повече от 40 години история! В допълнение към IGC, институцията се гордее, че 80% от бакалавърските курсове се оценяват с оценки за високи постижения. За да постави институция на тази видна позиция, комисията по MEC оценява няколко аспекта, сред които представянето на учениците в ENADE, физическата структура, квалификацията на учителите и др.

  • Goiás, Бразилия

  Създаден през 1999 г. със закон 13.456, Държавният университет в Гояс донесе нова и обещаваща реалност във висшето образование в щата. Организиран като мултикампусен университет със седалище в Анаполис, UEG е резултат от процеса на трансформация и включване на важни висши учебни заведения като Държавния университет в Анаполис (Uniana), Висшето училище за физическо възпитание на щата Гояс (Esefego ) и други изолирани висши учебни заведения, поддържани от правителството. Според историческите данни UEG е роден в полза на голям брой общини в Гояс, с акцент върху регионалните особености. Неговият растеж осигури новаторски опит чрез проект за интериоризиране на преподаването, изследователските и разширителните дейности, водещ до няколко общини в университетския кампус на Гояс с изпълнението на бакалавърски и магистърски курсове в най-различни области на знанието. В допълнение, UEG внедри специални програми като Пълната програма за парцелирани степени, които предоставиха обучение на бакалавърско ниво на хиляди учители от държавните, общински и частни мрежи. UEG се оформя с мисията да произвежда и социализира научни знания и знания, в допълнение към развитието на културата и цялостното обучение на професионалисти и лица, способни да бъдат критично включени в обществото, и насърчава трансформацията на социално-икономическата реалност на държавата Гояс и от страната. Като институция с няколко кампуса, UEG има университетски кампус във всички микрорегиони на държавата, допринасяйки за устойчивото развитие на Гояс.

  • Jardim Sao Paulo, Бразилия

  Федералният университет по долините на Jequitinhonha и Mucuri (UFVJM) е публично висше учебно заведение, свързано с Министерството на образованието (MEC), създадено със Закон 11.173, публикувано във Федералния вестник на 8 септември 2005 г. Историята му започва през Септември 1953 г., когато тогавашният губернатор Юселино Кубичек де Оливейра основава Стоматологичния факултет в Диамантина (Faod), с цел да отговори на нуждите на голямата площ, която е долината Jequitinhonha. Преди да стане UFVJM, това беше Федералният факултет по дентална медицина (Fafeod) и Интегрираните федерални колежи на Diamantina (Fafeid). UFVJM има кампуси в четири града: Diamantina, Teófilo Otoni, Unaí и Janaúba, покриващи мезорегионите Jequitinhonha, Vale do Mucuri, Noroeste и Norte de Minas Gerais.

  • Formosinha, Бразилия

  Католическият университет в Бразилия (UCB) е единственият частен университет във Федералния окръг. Това е католическо, филантропско и обществено висше учебно заведение. UCB се администрира от Бразилския съюз на католическото образование (UBEC), основан през 1972 г., с цел поддържане на католическите образователни институции, осигуряване на солидна и качествена образователна мрежа.

  • São Paulo, Бразилия

  Иновациите, технологиите, устойчивостта и практическата работа са същността на Eniac в продължение на 35 години. Чрез реални и предизвикателни проекти Eniac обучава лидери и предприемачи, които още от ученици развиват професионалните умения и практики, необходими за открояване на пазара на труда. Цялата тази инвестиция в мултидисциплинарни методологии, инфраструктура и международни стандарти за качество превръща Eniac в най-добрата институция за висше образование в Гуарулос, според класацията на MEC.

  • Bonsucesso, Бразилия

  Действайки в академичната област в продължение на повече от 50 години, UNISUAM се развива през годините, докато променя реалността на своите студенти. Първият университетски център в Бразилия, UNISUAM винаги е държал своите студенти на първо място, като се е фокусирал върху мисията си да насърчава развитието на мъжете, практикувайки преподаване, насочено към академичното, професионалното и личното повишаване на обществеността, за която се отнася.

  • Fábricas, Бразилия

  Федералният университет на Сао Жоао дел Рей (UFSJ) е създаден със Закон 7555 от 18 декември 1986 г. като Фондация за висше образование Сао Жоао дел Рей (Фунрей), резултат от срещата и федерализацията на две институции: Dom Факултет по философия, науки и писма на Боско, чиято дейност започва през 1954 г., поддържана от провинция Сао Жоао Боско; и Общинската фондация на Сао Жоао дел Рей, която поддържа Факултета по икономически, административни и счетоводни науки (Faceac) и Факултета по индустриално инженерство (Faein), чиято дейност започва съответно през 1972 г. и 1976 г.

  • Bahia, Бразилия

  ФАКУЛТЕТЪТ ЗА АДВЕНТИСТ BAHIA (FADBA) е образователна институция на Църквата на адвентистите от седмия ден, основана на библейския мироглед, отдадена на християнската работа за изкупление и интегрално формиране на компетентни професионалисти за отговорно упражняване на гражданството и обслужване на общността .

  • Parque dos Jacarandás, Бразилия

  Университетът показва как да комбинира силната традиция и връзката със съвременния свят и неговите трансформации. Бъдещето, иновациите, предприемачеството и устойчивостта са в основата на среда, която интегрира еволюцията на науката, знанията и технологиите по мултидисциплинарен начин.

  • Goiabeiras, Бразилия

  Federal University of Espírito Santo (Ufes) е самоуправляваща се институция, свързана с Министерството на образованието (MEC), с автономност на учебната програма, науката, администрацията, финансите и управлението на активите. Той работи с вяра в неделимостта на преподаването, научните изследвания и програмите за промоция, с призвание да работи във всички области на знанието. Ufes е основана на 5 май 1954 г. Тя се състои от четири университетски кампуса - Goiabeiras и Maruípe в столицата Vitória и в общините Alegre (на юг от щата) и São Mateus (на север от щата) - с площ от 4,3 милиона квадратни метра. Общата площ на кампусите му е 292 000 квадратни метра (застроена площ).