Андора

Най-добрите университети за Докторантура Програми в Андора 2024

Брой институции: 5
  • Encamp, Андора

  Международното училище по хотелиерство и туризъм Vatel Andorra е институция, която е прекарала 40 години в подготовка на бъдещи мениджъри и директори на международната хотелиерска индустрия. Неговото обучение се състои от бакалавърска степен по международен хотелски мениджмънт. Образованието Vatel обхваща 34 държави, с 55 училища, с повече от 9 000 студенти, 39 000 завършили по целия свят, 520 учители и мрежа от важни сътрудници по целия свят.

  • Andorra la Vella, Андора

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sant Julià de Lòria, Андора

  Andorra Aviation Academy се намира в Княжество Андора. Вдъхновено от група авиационни ентусиасти, през юни 2015 г. беше подписано споразумение за създаване на тази уникална програма за авиационна степен с правителството на Андора и Университета на Андора.

  • La Massana, Андора

  Познайте ни! НАШАТА МИСИЯ Предлагането на качествено университетско образование е нашата основна мисия. Искаме хората, които желаят да се учат по гъвкав и удобен начин, да могат да подобрят своите професионални умения и най-вече да могат да растат и да се развиват от човешка гледна точка. НАШАТА ВИЗИЯ НА ОБРАЗОВАТЕЛЯТ Нашето педагогическо предложение счита, че обучението и образованието не могат да се провеждат, ако не са с лекарствата на екип от компетентни, подкрепящи преподаватели, обединени в поверената им мисия и способни да работят „заедно и чрез сдружение“ . Всички членове на образователната общност са част от този екип: учители, изследователи, административен и технически персонал и др. НАШЕТО ВИЖДАНЕ НА РЕАЛНОСТТА НА ОБРАЗОВАНИЕТО Ние смятаме, че образователните взаимоотношения винаги трябва да се вливат в братство и уважение. Поради тази причина ние основаваме вниманието, отделяно на всеки ученик, върху приветствието, изслушването, познаването на техните нужди и върху постоянната грижа за насърчаване на интегралния им растеж.

  • Sant Julià de Lòria, Андора

  Университетът в Андора (UdA) е единственият държавен университет в Княжество Андора, микродържава, разположена в сърцето на Пиренеите. Висшето образование в страната започва през 1988 г. със създаването на Училището за медицински сестри и Училището по компютърни науки, което поражда Университета в Андора, чийто кампус се намира в центъра на Сант Джулия де Лория от 2004 г.