SSM / ESAMI Докторска програма

Общ преглед

10 locations available

Описание на програмата

ESAMI и Швейцарското училище по мениджмънт (SSM) съвместно водят 3-годишна международно акредитирана програма за доктор по бизнес администрация (DBA) в Източна и Южна Африка. Програмата се основава на смесено обучение и учениците могат да се присъединят към програмата по всяко време. Курсовата работа ще се извършва с помощта на платформата за електронно обучение на SSM с кампуси ESAMI и SSM, предлагани като учебни центрове. По време на програмата ще бъдат предложени четиридневни онлайн семинари и чести уеб семинари по избрани теми. Кандидатите, записани през 2020 г., ще получат частична стипендия.

Относно програмата DBA

DBA ще се присъжда от SSM, който е в съответствие с международните стандарти за докторантура в подкрепа на световното признание. Програмата DBA е проектирана като 3-годишна програма със 120 ECTS кредита въз основа на задочно обучение. Елементите за електронно обучение осигуряват здравословен баланс между работа / живот / обучение, тъй като времето за пътуване и разходите са сведени до минимум. 4-дневни семинари ще се провеждат два пъти през първия семестър. Обучението след частичната стипендия е определено на 17 000 щатски долара и може да бъде платено на пет вноски: 34%, платими при записване и остатък от 66%, платими от 2-ра година на 4 равни вноски на семестър.

За ESAMI

Институтът за управление на Източна и Южна Африка (ESAMI) е междуправителствен регионален център за развитие на управлението. Централният офис на ESAMI се намира в Аруша, Танзания.

Институтът е създаден с основна цел да осигури на региона обучен персонал в редица критични области, включително управление на политики, лидерство, управление на транспорта, финансов мениджмънт, управление на информационни технологии, здравен мениджмънт, управление на човешки ресурси, управление на проекти, енергетика и управление на околната среда и управление на пола. Фокусът беше да се обучат средни и висши мениджъри от региона за подобряване на управленските им резултати, като се вземат предвид глобалните проблеми, но с регионален фокус, свързан с африканската среда.

За швейцарското училище по мениджмънт

SSM е международно призната институция за висше образование, която надхвърля стандартите на съвременния професионален свят. SSM е акредитиран от Международния съвет за акредитация на бизнес образованието (IACBE), EduQua Швейцария и Министерството на образованието и научните изследвания в региона на Лацио (Италия). Освен това, SSM е признат от множество международни органи като ЮНЕСКО, IAU и CHEA.

Стотици студенти учат с SSM в кампусите и центровете за обучение по целия свят. Изследователският център на SSM предлага чудесно смесено учебно изживяване с голям акцент върху научните изследвания. С напълно акредитирана програма за доктор по бизнес администрация (DBA) и високотехнологична платформа за електронно обучение, ние се стремим да правим изследвания, които обслужват бизнеса и обществата.

Как да кандидатствам

Формулярите за кандидатстване могат да бъдат изтеглени на www.esami-africa.org

Повече информация може да се изиска чрез Chengetai Magunje (директор маркетинг и развитие на бизнеса в ESAMI. Изпратете имейл на chengetai@esami-africa.org ; WhatsApp +255 683 822 946

Последна актуализация Окт. 2020

За учебното заведение

The Eastern and Southern African Management Institute (ESAMI) is an intergovernmental regional management development centre. ESAMI's head office is located in Arusha, Tanzania.

The Eastern and Southern African Management Institute (ESAMI) is an intergovernmental regional management development centre. ESAMI's head office is located in Arusha, Tanzania. Свиване
Аруша , Найроби , Дар ес Салам , Лусака , Кампала , Виндхук , Мбабане , Хараре , Мапуто , Лилонгве + 9 Още По-малко