Psy.D. Кийн университет в Комбинираната и интегрирано училище и клинична програма психология поставя равен акцент върху научните изследвания, така и клинично обучение. Комбинираният и интегриран характер на програмата дава възможност на студентите да придобият знания и умения, необходими за практикуване на различни прилагат настройки, подчертаващи между професионално сътрудничество. В допълнение към обширната клинично обучение, студентите се дава възможност да участват в научни изследвания през всичките години на програмата, като по този начин ускоряване на професията чрез научни и академични вноски. Те също се очаква да придобият основни и разширени правомощия в училищна психология и клинична психология, което завършва на допустимостта за подходящо сертифициране и лицензирането.

По време на този 5-годишна програма, участниците ще разработват основни професионални компетенции, с акцент върху оценката, интервенция, научни изследвания и научно изследване, разнообразие, лидерство и професионалните взаимоотношения, между другото. В допълнение към курсова работа, учениците ще завършат externships в клиничните и училищна психология, с опция да се завърши трета externship по време на тяхната четвърта година. Учениците ще завършат дисертация и стаж преди да придобие право да получат своята Psy.D. в Комбинираната и интегрирано училище и клинична психология.

Това е възможно само с приемането на една малка група от 12 студенти всяка година.

За да научите повече за Psy.D. в Комбинираната и интегрирано училище и клинична психология, посетете http://grad.kean.edu/doctoral-programs/combined-and-integrated-school-and-clinical-psychology.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 1 курсове в Kean University »