Phd устойчива енергийна технология

Общ преглед

Описание на програмата

Тематичните области включват:

 • Комбинирани системи за топлинна енергия
 • Технологии за охлаждане
 • Топлинни мощност цикли
 • съхранение на енергия
 • Еко-градовете / интелигентните градове
 • Устойчиви строителни материали
 • Превозни средства, транспорт и контрол на замърсяването
 • Фотоволтаични топлинни системи; Слънчеви енергийни системи (напр. Охлаждане със слънчева енергия); вятърна енергия
 • Слънчеви системи за обезсоляване на водата
 • Устойчиво управление на отпадъците и унищожаване
 • Чисти технологии за изкопаеми горива и улавяне на въглерод

Този курс изисква 2: 1 или международен еквивалент и / или магистър по ниво на достойнство или по-висок в съответния предмет и IELTS ниво 6.0 (5.5 във всеки елемент).

Обикновено се извършва за период от около три години.

Удобства

Ще имате достъп до изчислителни съоръжения, заедно със софтуера, от който се нуждаете, лабораториите за изграждане на технологии и техническата работилница, работилницата за цифрова обработка на модели и моделирането ще ви предостави допълнителни инструменти за разследване.

Центърът за възобновяеми енергийни източници на Marmont съдържа изследователски лаборатории, които са оборудвани с разнообразни технологии, включително фотоволтаични панели, слънчеви колектори, светлинни тръби, вятърни турбини и термопомпи земни източници. Сградата за устойчиви изследвания (SRB) е предназначена да служи като примерна сграда, демонстрираща най-съвременните техники за екологично и устойчиво строителство.

Сградата осигурява лабораторно, офисно и семинарно настаняване, а помещенията са конфигурирани да поддържат редица различни стратегии за отопление, охлаждане и вентилация. Интегрираните технологии включват фотоволтаици (PV), слънчеви топлинни колектори, вятърни турбини, комбинирани системи за топлинна и електрическа енергия, светлинни тръби, самопочистващи се прозорци и системи за събиране на дъждовна вода.

Проектът Creative Energy Homes Project е витрина на иновативни, модерни енергийно ефективни домове на бъдещето. Шест жилища, построени в Университетския парк Campus, ще бъдат проектирани за различни степени на иновации и гъвкавост, за да позволят тестване на различни аспекти на съвременните методи на строителство. Проектът има за цел да стимулира устойчиви идеи за дизайн и да насърчи нови начини за осигуряване на достъпни за околната среда жилища, които са иновативни при проектирането им.

Няколко международни компании, включително EOn, BASF и Tarmac, предоставиха финансиране за проекта. Центърът за екологично образование (EEC) - дизайнерско студио - е комплекс от три едноетажни крила и двуетажен блок с двор в центъра. Проектирането на ЕИО засяга практически въпроси, включително устойчивост, ниска поддръжка и ниска енергия. Покривът е интегриран с 18 kWp PV.

Оборудването на уъркшопа на факултета включва устройство за моделиране и цифров производствен пакет с 3D рутер, 3D принтер и лазер.

Подкрепа за научни изследвания

Подкрепата за студенти по следдипломна квалификация се координира чрез Факултета за научни изследвания на Факултета. Всеки докторант ще има основен академичен надзор и поне един допълнителен надзорен орган. Редовни официални заседания за надзор, обикновено веднъж месечно, ще се провеждат с един или и двамата ви ръководители.

Ние също така предоставяме академични следдипломни съветници и студенти, които са на разположение, ако имате въпроси относно процедурите, свързани с проучване на научните изследвания, сте загрижени за вашия напредък или наличните съоръжения. Всички докторанти са записани във Факултета по инженерно обучение, това е структурирана програма за обучение, съставена от официални външни рамки, като съвместно изявление за уменията, рамката за развитие на научните изследвания и насоките на Съвета за научни изследвания.

Съветът по инженерни науки и научни изследвания (EPSRC) призна програмата ни за преподаватели като водещ сектор в развитието и обучението на следдипломните научни изследвания. Факултетът има отлични връзки с индустрията и ще ви гарантира, че развивате умения, които могат да бъдат прехвърляни, които ще бъдат от полза за различни кариери. Ще имате достъп и до Програмата за развитие на изследователите на Graduate School.

Изисквания

 • Изисквания за кандидатстване: 2.1 (или международен еквивалент) и / или магистър по ниво на достойнство или по-високо в съответния предмет
 • IELTS: 6.0 (не по-малко от 5.5 във всеки елемент)
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Свиване