Ed.D. в организацията и лидерството

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата


Подготовка на лидери, които обслужват училища, обществени и социални агенции, правителствени и нестопански институции в регионален и международен свят.

Най-

Подробности за програмата

Организацията и лидерството (О

Доставка на програмата

За да задоволи нуждите на работещите професионалисти, програмата следва график на алтернативни уикенд класове, свиквани девет пъти на семестър (петък вечер и през целия ден събота).

"Размерът и структурата на програмата ми привличаха, работещ професионалист и родител, и бях заинтригуван от възможностите, които съществуваха, за да образуват силни връзки и да работя в тясно сътрудничество с моите връстници и инструктори. Мога уверено да кажа, че най-големите ми очаквания бяха изпълнени. Имах възможността да пътувам в чужбина, да участвам в ученето в опит, да установя близки взаимоотношения и да работя със специализирани и феноменално талантливи професори и невероятно мотивирани учени. "- Демирис Р. Брукс-Имел, О

Резултати от обучението

Резултатите от обучението на организацията и лидерството:

 • Програмата носи пред студентите непрекъснато ново познание и разбиране, което отразява текущите теории, научните изследвания и иновационните практики.
 • Програмата подготвя студентите да прилагат принципите на лидерската теория в широк спектър от настройки, за да водят ефективно хората и организациите до успех.
 • Програмата дава възможност на студентите да избират, прилагат и управляват подходящи методологии за лидерство, за да отговорят на индивидуалните, групови и организационни потребности в K-12 чрез настройки за висше образование, за печалба и за организации с нестопанска цел.
 • Програмата дава възможност на студентите да използват и провеждат изследвания, за да оценят и подобрят организационните процеси.
 • Създайте лидери, които са в състояние да проверяват критично организациите, за да насърчават справедливите резултати.
 • Подпомагане на застъпничеството за социална справедливост с осъзнаване на опита и предизвикателствата, пред които са изправени исторически недостатъчно представените групи.
 • Разберете и прилагайте научните изследвания към проблемите на практиката.
 • Развийте лидери, които се самоотразяват на тяхната практика и нейните последици за социалната справедливост и справедливост.

Организационната и лидерската програма:

 • Завършилите ще придобият знания, разбиране, инструменти и умения, необходими за поемане на ръководни роли в организациите на местно, държавно, национално и международно ниво.
 • Завършилите ще имат разбиране за методите на изследване и ще демонстрират компетенции, за да се ангажират с строга стипендия.
 • Завършилите ще могат да свързват теорията с практиката и да демонстрират синтез на напреднали знания чрез подобряване на организациите.
 • Завършилите ще са приели навици за лични и научни разсъждения, които изследват професионалната практика и водят до системно обновление.

Кариери

Завършилите О

ПРИМЕРИ ЗА ВАРИАНТИ В КАРИЕРА ВКЛЮЧВАТ:

 • Администрация на висшето образование
 • Професор в университета
 • Мениджър-консултант
 • Приложни изследователи
 • основен
 • надзирател

Финансови ресурси

Федералната финансова помощ, държавните и университетските ресурси са налични като финансиране за новопостъпили и настоящи ученици на Училището по образование на USF.

За да се компенсират разходите за обучение за висше образование, много курсове за училищно образование се предлагат в късния следобед и вечер и / или в редуващите се уикенди. Повечето ученици смятат, че могат да поддържат работа на пълен работен ден, докато печелят своите сертификати, магистърска степен или докторска степен. Ако обаче вашата програма изисква от вас да прекарате време в класната стая (напр. Преподаване на студенти) или да завършите опит в терен или стаж, такива ангажименти ще пречат на нормален работен ден.

Посетете нашия уебсайт, за да научите повече за финансовите ресурси за тази програма

Посетете нашия уебсайт тук, за да научите повече за тази програма

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

The School of Education celebrates four decades of involved teachers, devoted leaders and caring counselors. Our faculty and students are scholars and social justice advocates engaged within the diver ... Научете повече

The School of Education celebrates four decades of involved teachers, devoted leaders and caring counselors. Our faculty and students are scholars and social justice advocates engaged within the diverse San Francisco Bay area and beyond. Свиване
Сан Франциско , Сан Хосе , Сакраменто , Санта Роза + 3 Още По-малко