Ed.D в организационното лидерство с акцент в организационното развитие. Тази програма за докторанти е предназначена за лица, които са готови да се изправят пред предизвикателството на лидерството в днешните сложни и динамични организации.

Програмата развива лидери, способни на иновации, изобретения и открития, както и отговорно прилагане на настоящите най-добри практики за постигане на организационни цели и цели. Тази изключително важна и стабилна учебна програма се фокусира върху основните теми от лидерската литература и теория и идентифицира най-подходящите и ефективни приложения в образователната, бизнес и организационната среда. Участниците ще развият академичен и организационен експертен опит чрез проучване на методологията на статистиката и изследванията.

Програмата е в унисон с мисията на Grand Canyon University да развива студенти, които са глобални граждани, критични мислители, ефективни комуникатори и отговорни лидери. С акцента в организационното развитие, програмата допълнително подготвя завършилите да ръководят организации, както с печалба, така и с нестопанска цел, чрез изследване на лидерски стилове, организационна култура, управление, отчетност и целенасочено фокусиране. Завършилите тази програма са оборудвани с необходимите знания и умения, за да осигурят ръководството на служителите и да се справят с сложните предизвикателства пред съвременните организации днес.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 19 курсове в Grand Canyon University »

Този курс е Редовно обучение
По място
По дата