Ed.D. в организационното лидерство с акцент в лидерството в висшето образование. Тази програма за докторанти е предназначена за преподаване на професионалисти, които са готови да се изправят пред предизвикателството на лидерството в днешната сложна и динамична среда на висшето образование. Програмата развива лидери, способни на иновации, изобретения и открития, както и отговорно прилагане на настоящите най-добри практики за постигане на организационни цели и цели.

Тази уместна и стабилна учебна програма се фокусира върху основните теми на лидерската литература и теория и идентифицира най-подходящите и ефективни приложения в образователната, бизнес и организационната среда. Участниците ще развият академичен и организационен експертен опит чрез проучване на методологията на статистиката и изследванията. Програмата е в унисон с мисията на Grand Canyon University да развива студенти, които са глобални граждани, критични мислители, ефективни комуникатори и отговорни лидери.

С акцента в лидерството в областта на висшето образование , програмата допълнително подготвя завършилите да ръководят институция за висше образование чрез стратегията, финансовото управление и планирането както на физическите съоръжения, така и на човешките ресурси в рамките на организацията.

Участниците получават ценни познания и разбиране за основите и историята, организационните нужди и учебната среда на висшето образование. Завършилите придобиват знания и опит, необходими за ефективно водене на днешните колежи, университети и корпоративни образователни отдели и стратегически планират бъдещите си успехи.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 19 курсове в Grand Canyon University »

Този курс е Редовно обучение
По място
По дата