The Кийн University докторът на образованието в програмата Urban Leadership е първият по рода си в Ню Джърси и един от само една шепа от подобни програми в национален мащаб. The Кийн Ed.D. програма в Urban Leadership е 90-кредитна програма, която подготвя посветена образователни лидери, които разбират и оценяват на предизвикателствата на градските райони и които са в състояние да направи положителна разлика в градските училища, образователни агенции и общности на държавата. Учебният план, въз основа на новаторски, интердисциплинарни, професионално-ориентиран модел, интегрира курсова и PRACTICA завършва с пълно-годишен стаж в областта на образованието агенция за училищен район или общност.

The Кийн Ed.D. В градските програма Leadership е предназначена за създаване на модерна и разнообразна среда, която поддържа лично и професионално обучение по отношение на училище, семейството и общността. Студентите са осигурени със знанието и напреднали умения, които трябва да работят ефективно за подобряване на образователната практика и подобряване на академичните постижения на градските студенти. Програмата осигурява солидна средно и напреднало обучение и възможност да се постави на теорията в практиката чрез дейности, включени в цялата курсова работа и за цялата година стаж.

За да научите повече за Ed.D. В градските програма Leadership, посетете http://grad.kean.edu/doctoral-programs/doctor-education-edd-urban-leadership.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 1 курсове в Kean University »