Прочетете официалното описание

Westcliff University е създаден с цел да осигури качествено образование за студенти, които желаят да влязат в бързо развиващите се области на бизнеса и образованието. Westcliff University , който получи първоначалното си одобрение с Бюрото за частно след завършено средно образование през 1993 г. (www.bppe.ca.gov), предлага различни програми в Колежа по бизнес и Колежа по образование. Учебният план на Westcliff University се състои от дипломирани и бакалавърски програми по бизнес и образование, както и други сертификационни програми.

Докато някои училища преподават само теоретични концепции, Westcliff University подготвя учениците за практическите и теоретични елементи, необходими на пазара на труда днес. Westcliff University предлага на студенти на пълен работен ден възможност да се запишат в иновативни онлайн и хибридни курсове за дистанционно обучение, които са удобни и достъпни.

Westcliff University подчертава важността на подготовката на студентите лично, академично и професионално. За да гарантира, че програмите му са иновативни, актуални и висококачествени, университетът разполага с насоки и опит от членовете на Съвета на попечителите и програмен консултативен съвет, който включва ключови лидери от организации, включително Google, Hyundai, Deloitte, Hewlett Packard , Hitachi Capital, Cox Communications, CATESOL, Калифорнийския университет в Кабинета на президента, както и други местни и национални бизнеси и организации.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Програми DBA

Westcliff University

Докторът по бизнес администрация (DBA) е предназначена за кандидати, които, след като вече са завършили магистърска програма, се стремят да продължат да развиват практиче ... [+]

Докторът по бизнес администрация (DBA) е предназначена за кандидати, които, след като вече са завършили магистърска програма, се стремят да продължат да развиват практически и теоретически тяхното познаване на принципите, които управляват глобалния бизнес. Програмата WU DBA подчертава напреднали вземане на решения и лидерски умения, както и по-задълбочени познания на теория и приложни изследвания. Студентите имат възможност да изследват предизвикателствата пред бизнеса днес, включително корпоративна социална отговорност, глобализацията, и управлението на промяната. В съответствие с ангажимента си да работим за възрастни професионалисти, ние имаме една от малкото в докторски програми в Южна Калифорния, която дава възможност на учениците да завършат своето обучение в докторантура в хибридна или онлайн формат. Резултатите от изпълнението, които са необходими за изпълнението на програмата включват: участие клас, отговор на въпроси за обсъждане, които пишат научни статии, групови задачи, казуси анализи, викторини, средносрочен и зрелостните изпити (цялостни оценки на обучение), както и докторанти Final Project / дисертация.... [-]

Съединени Американски Щати Irvine
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски

Commencement 2018

Location address
Irvine, California, 92612 US