Прочетете официалното описание

Когато мечтите стават стремежи и стремежите си да станат постиженията-, че е най- Redlands опит. От основаването ни в 1907, Не сме се поколебаха от нашето обещание: трансформиращ образование в условията на академична взискателност и лична отговорност, където можете да се слее наученото в класната стая с житейски умения, които ще ви помогнат да се отрази на положителна промяна в света.

Ние сме Redlands, Когато любопитството черпи вдъхновение; където безкористност става услуги; където малките класове насърчаване на дебата и дебат искри прозрение; където творчеството и иновациите отворени врати и живота на климата; и където многообразието всички ни обогатява.

Ние сме Redlands, Където ние се грижим повече за това кой ще стане от който сте използвали, за да бъде; когато вземем добри ученици и ги превръщат в големи хора.

Мисия

Университетът на Redlands е частна, независима либерални изкуства университет ангажира да предоставя персонализирана образование, което освобождава студентите да правят просветени избор.

Redlands подчертава академична взискателност, учебните програми разнообразие и иновативен преподаване. Redlands насърчава общност от учени и насърчава плуралистична представа за ценности чрез предизвикване предположения и стереотипи в класове, така и за дейности. A Redlands образование надхвърля обучение да обхване отразяващ разбиране на нашия свят; той изхожда от информация на прозрение, от знание към значение.

Приветствайки интелектуално любопитни студенти от различни религиозни, етнически, национални и социално-икономическо равнище, университет се стреми да развива отговорна гражданска позиция, като част от цялостна образование. Redlands насърчава атмосфера общност с изключителна възможност за студент лидерство и взаимодействие. За работещи възрастни, университет предлага иновативни академични програми на удобни места и времена.

Redlands съчетава либерални изкуства и професионални програми, прилагани и теоретично изследване, традиционни специалности и самостоятелно проектирани договори за дипломирането. Малките класове позволяват на студентите да участват в дискусия клас, за да работи в тясно сътрудничество с преподаватели, и да получават изчерпателна индивидуално внимание. Redlands остава чувствителна към съвременните тенденции в обществото и предизвикателства учениците да се ангажират с живота си на живот.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:


University of Redlands

Университетът на Redlands Докторат по лидерство за образователна правосъдието (Ed.D.) е национално уникална програма, която се ангажира около 20 студенти всяка година в о ... [+]

Докторат по лидерство за образователна правосъдието

Университетът на Redlands Докторат по лидерство за образователна правосъдието (Ed.D.) е национално уникална програма, която се ангажира около 20 студенти всяка година в обстойно проучване, дебати, изследвания и практика. Нашата мисия на шофиране е да произвежда научни практикуващи, които са търсени за лидерски роли в училища, квартали, агенции и обществени услуги.... [-]

Съединени Американски Щати Redlands
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски

University of Redlands: Why Redlands?

University of Redlands welcomes students from India: Arunabha Chowdhury

University of Redlands welcomes students from India: Mitesh Gala

University of Redlands welcomes students from India: Digvijay Jaiswal