Прочетете официалното описание

Добре дошли

Добре дошли в Колежа по инженерни науки на UNT, млад и жизнен колеж в университет с най-висок клас (R1). Колежът преминава през фаза на трансформация, добавяйки девет членове на преподавателския състав през предходната година, с планове да продължи да се разширява през следващите 4-5 години.

Като лидер в областта на научните изследвания и образованието, колежът е създал клъстери от върхови научни постижения, включително добавъчно производство, киберсигурност и биоинженерство. Колежът работи и с правителството по различни държавни и национални инициативи, включително изследвания в областта на националната отбрана, анализ на реакциите и съхраняване на ядрени отпадъци. Нашето партньорство само с изследователските лаборатории на военновъздушните сили и армията е подкрепено от годишна субсидия за научни изследвания в размер на $ 5 милиона.

Имаме над 4000 студенти в UNT Engineering, с около 250 записани в нашите докторски програми. Като цяло Инженерният колеж предлага 4 докторски, 7 магистърски и 10 бакалавърски програми в областта на биомедицинското инженерство, компютърните науки, компютърното инженерство, информационните технологии, електротехниката, материалознанието и инженерството, машиностроенето и енергетиката, строителните инженерни технологии и механичните инженерни технологии, които подготвят нашите студенти да се конкурират на днешния глобален пазар. Освен това, колежът е създал множество 3 2 образователни програми с университети в Индия и Китай.

Като партньор с местната общност колегията си сътрудничи с повече от 20 компании в Далас Метроплекс чрез научноизследователски проекти и проекти за водещи проекти. Освен това, нашата инициатива UNT STEM @ thePark носи K-12 ученици от цяла DFW заедно с UNT Engineering и преподаватели, за да научат повече за науката, технологията, инженерството и математиката.

Колежът по инженерни науки UNT работи положително в живота на нашите студенти, както и в Далас Метроплекс, щата Тексас, САЩ и в световен мащаб. Приканвам ви да се присъедините към нас на нашето пътуване за положително въздействие.

акредитация

АБЕТ Инженерна акредитация

  • Компютърно инженерство
  • Електроинженерство
  • Материалознание и инженерство
  • Механично и енергийно инженерство

АБЕТ Акредитиране на компютърни науки

  • Информатика
  • Информационни технологии

АБЕТ Акредитиране на инженерни технологии

  • Технология на строителството
  • Технология на електротехниката
  • Технология на машиностроенето

Мисия

Мисията на Колежа по инженерни науки UNT е да се възползва от възможността за иновации и високи постижения в преподаването, научните изследвания и услугите. Това ще бъде постигнато чрез стратегически съюз между всички избирателни райони на колежа в региона, щата Тексас и нацията. Включените страни включват преди всичко нашите студенти и докторанти, както и академични звена и промишленост, особено в Северна Тексас, за да насърчат икономическото развитие и да насърчат академично разнообразна среда.

зрение

Визията на Инженерния колеж е да има най-високо качество на преподаване и мултидисциплинарни изследователски програми в Северна Тексас и извън нея: в стратегически избрани области на инженерството, инженерните технологии и компютърните науки, които обслужват обществото, индустрията и професията; в интелектуално стимулираща и разнообразна среда; и в подкрепа на промишлеността и икономическото развитие.

Стратегически план

Стратегическият план представя стратегии, действия и показатели за разработване на бакалавърски и магистърски програми, както и за подобряване на научните изследвания, репутацията и напредъка на Инженерния колеж на UNT (CENG) от сегашното му състояние през 2014 г. до желаното от него състояние през 2019 г. в съответствие с мисия на университета и стратегически план за академичните въпроси през 2014 г.

Парк за открития

Най-големият изследователски парк в региона на Северния Тексас с почти 300 акра пространство, посветен на науките, технологиите и инженерството, Discovery Park на UNT се намира на 5 мили северно от главния кампус на UNT в Дентън, Тексас. Тя включва сграда с площ от 590 000 кв. Метра, която е заета от Инженерния колеж, Колежа по информация и Центъра за информация и компютърна сигурност и поддържа интерактивни и мултидисциплинарни STEM (научни, технологични, инженерни и математически) изследвания, образование и обучение, които извлича полза от учениците, преподавателите и общността и разширява икономическото развитие чрез развитие на партньорства между индустрията и университетите.

Discovery Park на UNT разполага с няколко модерни изследователски лаборатории, като например изследователския център за материали (MRF), съоръжение с мощни микроскопи за 3-D характеризиране и обработка, както и комплекс от парници, оборудван с климатик с разширяема инфраструктура, за да се адаптират към различните условия на отглеждане, включително високи тавани за отглеждане на захарна тръстика и други високи растения.

Discovery Park е в близост до магистрала 35 и е заобиколен от голям паркинг. До него се стига и с автобус, използван в колежа.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Докторантура

University of North Texas College of Engineering

UNT предлага единственият доктор по електротехника. програма в региона с насочени области, които са добре приведени в съответствие с належащите социални, промишлени и пра ... [+]

UNT предлага единственият доктор по електротехника. програма в региона с насочени области, които са добре приведени в съответствие с належащите социални, промишлени и правителствени нужди. В нашата програма можете да концентрирате своите изследвания върху някоя от тези нови, процъфтяващи изследователски и бизнес сфери.

Енергийно ефективни енергоспестяващи антени и схеми в радиочестотна и смесена схемаИнтелигентни безжични сензорни мрежи, използващи устойчиви зелени технологии в комуникацията и обработката на сигналиМащабни сложни земни и въздушни мрежи и кибер-физически системи в системите и контрола... [-]
Съединени Американски Щати Denton
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
University of North Texas College of Engineering

Докторската програма по Механични и енергийни технологии в Университета на Северен Тексас предлага новаторска възможност за изучаване на фундаментални и приложни знания, ... [+]

Докторската програма по Механични и енергийни технологии в Университета на Северен Тексас предлага новаторска възможност за изучаване на фундаментални и приложни знания, съвместими с машиностроенето, възобновяемата енергия, енергийното моделиране, производството и изкопаемите горива.

Ще планирате образователната си програма със съдействието на вашия основен професор и консултативен комитет. Степента изисква 72 кредитни часа след бакалавърска степен или 42 кредитни часа след магистърска степен. Ще трябва да поддържате поне средна стойност B във всички курсове.... [-]

Съединени Американски Щати Denton
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
University of North Texas College of Engineering

Катедрата по компютърни науки и инженерство в Университета на Северен Тексас предлага курсове, водещи до доктор по философия в областта на компютърните науки и инженерств ... [+]

Катедрата по компютърни науки и инженерство в Университета на Северен Тексас предлага курсове, водещи до доктор по философия в областта на компютърните науки и инженерството.

Ще завършите 42 кредитни часа отвъд магистърската степен или 72 кредитни часа отвъд бакалавърската степен. В допълнение към курсовата работа, трябва да намерите изследователска тема, да издържите устен изпит по темата и да напишете и защитите дисертация пред комисия.... [-]

Съединени Американски Щати Denton
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
University of North Texas College of Engineering

Биомедицински материали, метали, полимери, очила, електроника: всички те се тестват и подобряват всеки ден от инженери и учени, които решават жизнени проблеми и напредват ... [+]

Биомедицински материали, метали, полимери, очила, електроника: всички те се тестват и подобряват всеки ден от инженери и учени, които решават жизнени проблеми и напредват в технологиите. Къде ще направите своя принос?

Катедрата по материалознание и инженерство в Университета на Северен Тексас предлага курсове, водещи до доктор по философия в областта на материалознанието и инженерството. Изискванията за степен на специалност Материалознание и инженеринг програмата са по-долу.... [-]

Съединени Американски Щати Denton
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Address
1155 Union Circle
310440 Denton, Texas, Съединени Американски Щати