University of Missouri Truman School of Public Affairs

Представление

Прочетете официалното описание

За Мицу

Университетът на Мисури е основан през 1839 г. в Колумбия като първият държавен университет на запад от река Мисисипи. Днес, с повече от 30 000 студенти, 13 000 служители на пълно работно време и 317 000 възпитаници, Mizzou е важна инвестиция за държавата и нацията.

111522_pexels-photo-937481.jpeg

МУ студентите представляват всеки окръг Мисури, всичките 50 държави и 100 страни. Базирайки се на качеството на преподаването, научните изследвания и стипендиите, МУ е един от 60-те публични и частни американски университета, поканени за членство в престижната Асоциация на американските университети. Членството в AAU помага на Mizzou да привлече външно финансиране и да наеме най-добрите преподаватели и студенти.

Най-големият и всеобхватен университет в държавата, Mizzou има повече от 300-степенни програми - включително повече от 90 онлайн възможности - през 19 колежи и училища и е един от шестте държавни университета в страната, които могат да претендират за медицинско училище, колеж по ветеринарна медицина и юридическо училище в същия кампус.

Националният факултет на университета въвежда открития в класната стая, всяка година публикува повече от 1600 книги и научни статии и изразходва 248 милиона долара годишно за научни изследвания; те представляват около 70% от изследователските долари, постъпващи в държавните държавни университети.

Учениците на Mizzou завършват средно за 4.2 години. Повече от 40% от рекордните 9 150 градуса, получени миналата година, са в областта на науката, технологиите, инженерството, математиката и здравеопазването. Сред държавните университети в Мисури MU предоставя 27% от бакалавърските степени, 23% от магистърските и 62% от докторските степени.

Завършващите програми, професионалните училища и откриването на нови знания чрез научни изследвания придават несравнима стойност на МУ. Учениците се възползват от практическото обучение, като в същото време допринасят за над 250 000 часа общественополезен труд годишно, като участват в бакалавърски изследвания и се възползват от най-голямата програма за обучение в Мисури в чужбина.

Поддръжниците в световен мащаб инвестират в MU, като правят частни подаръци за стипендии, академични програми, съоръжения и изследвания, които променят живота. Стотици участват в Mizzou: Нашето време за водене на университета, за да осигурят ресурси за бъдещето на MU, да подкрепят научноизследователските центрове и институти и да стимулират ренесанса в университета.

Обособена като ботаническа градина, основният корпус на MU на 1262 акра разполага с повече от 42 000 растения и дървета в множество тематични и специални настройки. Много университетски сгради са вписани в Националния регистър на историческите места.

Гражданите от цялата страна се свързват с Mizzou, като участват в програми за разширяване във всеки окръг, посещават специалисти по здравни грижи на MU, състезаващи се в държавни състезания в съоръжения на MU и аплодисменти на Мисури тигри при спортни събития. Член на Югоизточната конференция, спортната програма на Mizzou's NCAA Division I има 20 спорта, много от които се класират в топ 25 на национално ниво.

Училище по обществени въпроси на Хари С. Труман

„Школата на Труман е като разширено семейство, което се състои от хора, които носят богатство от знания, умения, опит и прозрения, които ще продължат да оказват голямо влияние върху местните и глобалните общности. , преподаватели / членове на персонала и студенти в този дом далеч от дома. "

-Джами Крокет, ученик от средната кариера в МПА

"Когато започнах да практикувам в училище Труман, веднага ме приеха как работата в клас съчета теоретичното и практическото по начин, който прави идеалния смисъл за професионална обществена услуга. Докато се доближавам до последния си семестър на програмата, се чувствам добре оборудвани, за да преведат уменията, които съм придобил чрез курсовете си и научните изследвания в професионална среда. "

-Sam Bezjak, студентка 2-ра година по МВА

"Това ме изумява, че училището на Труман безпроблемно интегрира курсовата работа, професионалното развитие, изграждането на мрежи и развитието на кариерния път; през цялото време ни излага на предизвикателна, поддържаща и много културно разнообразна среда."

-Събитие Нур, студент 1-ви курс по МПА

Места

Колумбия

Address
101 Middlebush Hall
65211 Колумбия, Мисури, Съединени Американски Щати