Tulane University - Department of Chemical and Biomolecular Engineering

Представление

Прочетете официалното описание

Уча. Открийте. Сътрудничество. Иновации.

Докторската програма по химическо и биомолекулярно инженерство (CBE) в университета в Тулан предлага на студентите образование на високо ниво, което е съсредоточено върху възможността за извършване на разнообразни, авангардни, интердисциплинарни изследвания под близкото наставничество на нашите преподаватели.

Катедрата се състои от 13 преподаватели с уникален опит и изследователски интереси, вариращи от статистическа механика и термодинамика до молекулярни симулации, енергия, околна среда и клетъчно инженерство. Нашите аспиранти идват от цял свят. Настоящото съотношение между факултет и завършил студент приблизително 3 позволява индивидуално внимание към напредъка на всеки студент, което води до персонализирано преживяване тук в Тулан.

Университетът Тулан и отделът CBE предлагат конкурентни финансови пакети за своите студенти, включително стипендии и асистенти за научни изследвания, щедри стипендии, такси за обучение и субсидирана здравна застраховка.

Д-р Джули Алберт говори за разработването на нано- и микроструктурирани полимерни материали

Мисия

Мисията на катедрата по химическо и биомолекулярно инженерство е да осигури най-висококачествените програми за обучение на студенти на всички нива в принципите и приложенията на химическото и биомолекулярното инженерство, в обкръжението на университета в Тулан. Като част от тази мисия студентите извършват иновативни и висококачествени изследвания, които усъвършенстват инженерни решения, приложими към здравето, енергията и околната среда.

изследване

Нашите изследователски области представляват нови и вълнуващи направления в химическото инженерство, фокусирани върху темите за съвременни материали, биомолекулярно инженерство и нови екологични технологии. За повече информация относно изследователските области, моля, посетете https://sse.tulane.edu/cbe/research

Училището за наука и инженерство генерира милиони изследователски долари за университета, шампиони за студенти за възможности за изследователска дейност и ежегодно завършва най-голям брой докторанти в Тулан.

Tulane Chemical and Biomolecular Engineering

За катедрата по химическо и биомолекулярно инженерство

Катедрата е трета в САЩ и има своите корени в индустриалната химия. Днес катедрата продължава силна традиция на стриктно учене, съчетано с радостта от откриването. Катедрата цени стипендия и се стреми да предостави на студентите си всички възможности да развият своя академичен потенциал. Размерите на класовете са малки и съотношението студент / преподавател в катедрата обикновено е по-малко от 10: 1. Факултетът има политика на отворени врати и е достъпен за студентите по всяко време на работния ден. Има огромни възможности студентите да участват в научните изследвания, а факултетът насърчава и насърчава участието на студенти в научните изследвания. Катедрата има десет преподаватели и поддържа интензивна дипломирана изследователска програма, водеща до докторска степен.

Tulane Chemical and Biomolecular Engineering PhD Candidate

Места

Ню Орлиънс

Address
School of Science and Engineering,
201 Lindy Claiborne Boggs Center,
6823 St. Charles Avenue

LA 70118-5698 Ню Орлиънс, Луизиана, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми