Прочетете официалното описание

Уча. Открийте. Сътрудничество. Иновации.

Докторската програма по химическо и биомолекулярно инженерство (CBE) в университета в Тулан предлага на студентите образование на високо ниво, което е съсредоточено върху възможността за извършване на разнообразни, авангардни, интердисциплинарни изследвания под близкото наставничество на нашите преподаватели.

Катедрата се състои от 13 преподаватели с уникален опит и изследователски интереси, вариращи от статистическа механика и термодинамика до молекулярни симулации, енергия, околна среда и клетъчно инженерство. Нашите аспиранти идват от цял свят. Настоящото съотношение между факултет и завършил студент приблизително 3 позволява индивидуално внимание към напредъка на всеки студент, което води до персонализирано преживяване тук в Тулан.

Университетът Тулан и отделът CBE предлагат конкурентни финансови пакети за своите студенти, включително стипендии и асистенти за научни изследвания, щедри стипендии, такси за обучение и субсидирана здравна застраховка.

Д-р Джули Алберт говори за разработването на нано- и микроструктурирани полимерни материали

Мисия

Мисията на катедрата по химическо и биомолекулярно инженерство е да осигури най-висококачествените програми за обучение на студенти на всички нива в принципите и приложенията на химическото и биомолекулярното инженерство, в обкръжението на университета в Тулан. Като част от тази мисия студентите извършват иновативни и висококачествени изследвания, които усъвършенстват инженерни решения, приложими към здравето, енергията и околната среда.

изследване

Нашите изследователски области представляват нови и вълнуващи направления в химическото инженерство, фокусирани върху темите за съвременни материали, биомолекулярно инженерство и нови екологични технологии. За повече информация относно изследователските области, моля, посетете https://sse.tulane.edu/cbe/research

Училището за наука и инженерство генерира милиони изследователски долари за университета, шампиони за студенти за възможности за изследователска дейност и ежегодно завършва най-голям брой докторанти в Тулан.

Tulane Chemical and Biomolecular Engineering

За катедрата по химическо и биомолекулярно инженерство

Катедрата е трета в САЩ и има своите корени в индустриалната химия. Днес катедрата продължава силна традиция на стриктно учене, съчетано с радостта от откриването. Катедрата цени стипендия и се стреми да предостави на студентите си всички възможности да развият своя академичен потенциал. Размерите на класовете са малки и съотношението студент / преподавател в катедрата обикновено е по-малко от 10: 1. Факултетът има политика на отворени врати и е достъпен за студентите по всяко време на работния ден. Има огромни възможности студентите да участват в научните изследвания, а факултетът насърчава и насърчава участието на студенти в научните изследвания. Катедрата има десет преподаватели и поддържа интензивна дипломирана изследователска програма, водеща до докторска степен.

Tulane Chemical and Biomolecular Engineering PhD Candidate

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Докторантура

Tulane University - Department of Chemical and Biomolecular Engineering

Докторантът. степен изисква студентът да достигне критично разбиране на основните научни и инженерни принципи, които са в основата на тяхната област на интерес. В допълне ... [+]

За Отдела

www.phdstudies.com/universities/USA/Tulane-University-Department-of-Chemical-and-Biomolecular-Engineering/

Доктор по философия

Докторантът. степен изисква студентът да достигне критично разбиране на основните научни и инженерни принципи, които са в основата на тяхната област на интерес. В допълнение, студентът трябва да демонстрира способността да провежда самостоятелно интензивен изследователски проект и да документира резултатите си под формата на рецензирани публикации, презентации и окончателна дисертация.... [-]

Съединени Американски Щати Ню Орлиънс
Август 2020
Английски
Редовно обучение
4 - 5 години
Кампус
Научете повече на английски
Address
School of Science and Engineering, 201 Lindy Claiborne Boggs Center, 6823 St. Charles Avenue
LA 70118-5698 Ню Орлиънс, Луизиана, Съединени Американски Щати