Ubiquity University

Представление

Прочетете официалното описание

Пълен нов вид образование: повсеместният подход

ТС Елиът попита:

 • Къде е информацията в данните?
 • Къде е познанието в информацията?
 • Къде е мъдростта в знанието?

Ако мислите за предишния си опит в повечето конвенционални училища, вероятно сте били образовани да запаметявате информация и да се изразявате аналитично в тестове и курсови работи. От наша гледна точка това е важно, но не е достатъчно за истинското обучение. Конвенционалният и практически изключителен акцент върху интелектуалната строгост е само единият край на континуума, който представлява истинско образование.

wisdom

Вярваме, че истинското обучение също се нуждае от вътрешно измерение. Това изисква толкова акцент върху тялото, сърцето и душата, колкото върху ума. Именно когато тези области се комбинират безпроблемно, образованието се проявява като учене. Това е, когато образованието стане alt = "мъдрост.

В Ubiquity вярваме, че стремежът към alt = "мъдростта е да живеем във въпросите и по този начин винаги да бъдем отворени за лична трансформация. Тази сократска представа за" преследвана истина "е крайъгълен камък и основа на всичко, за което се застъпваме, и се намира в сърцето на всички наши програми, курсове и събития. За нашите студенти, alt = "мъдростта е повече начин на живот, отколкото сухи интелектуални начинания. Този стремеж към alt = "мъдрост води до все по-задълбочаваща се метаморфоза на психиката, сърцето, ума, тялото и душата.

За всеки наш ученик нашата цел е да катализира личния и професионалния растеж и развитие. Нашият подход в пълен спектър анимира мултисензорния ученик, като съчетава най-доброто от онлайн образованието, съчетано с най-новите технологии в социалните мрежи и се влива в лични интелектуални, творчески и ритуални срещи. Тези Pathways за участие са едновременно напълно потапящи и многоизмерни.

Това трансформационно обучение с пълен спектър изгражда устойчиви общности и култивира капацитет за сътрудничество и съгласуваност.

Ubiquity University е подходящият за вас?

Как вие лично се развивате, какви подаръци носите в света и колко ефективно носите тези подаръци на вашата общност, всички са критични за това как ще се развие нашето колективно бъдеще. Ако знаете, че сте тук, за да помогнете за създаването на нов свят, ако сте привлечени да култивирате даровете си в отворена, разнообразна учебна общност, ако сте мотивирани от живота, воден от въпроси и изследване на мистерията, тогава повсеместността може да е подходящото за вас.

Ние сме разнообразна и глобална общност от учащи. Много от нас са креативни предприемачи, младежки търсачи и зрели професионалисти, които искат да се поставят в по-широк контекст на живот и учене. Нашите програми помагат на нашите обучаеми да излязат извън границите на конвенционалното разбиране и поведение и в по-автентичен живот. Нашите учебни Pathways предоставят уникална възможност за задълбочаване на духовното ви израстване и личностно развитие в рамките на академичното обучение. В повсеместността можете да се включите както в духовна, така и в лична трансформация и да спечелите диплома едновременно.

phd wisdom studies

Повсеместността може да бъде за вас, ако:

 • Имате или сте имали успешна кариера, но усетете, че в живота ви липсва истински смисъл
 • Вече сте на духовен път, но търсите напътствия, както и по-строго и задълбочено обучение
 • Вие търсите академично интегриран подход за лична и професионална трансформация
 • Вие се интересувате от общата картина и искате да проучите възможностите за промяна на по-дълбоко ниво.
 • Вие сте ангажирани с ученето през целия живот в диалог с търсещите убежище - като процес, а не като крайна точка.
 • Имате подаръци, които да споделяте, че светът по-лесно ще приеме, ако сте удостоен с достойнство.
 • Искате да интегрирате вътрешните и външните аспекти на вашето същество.

Ubiquity University ви предлага възможността да:

 • Отключете пълния си потенциал
 • Водете по-автентичен, смислен живот
 • Преоткрийте себе си
 • Заявете силата си
 • Открийте собствената си стойност
 • Бъдете част от поддържаща, подкрепяща общност
 • Променете света към по-добро

wisdom school

Места

САЩ онлайн

Address
САЩ онлайн, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия