The Rockefeller University

Представление

Прочетете официалното описание

Създаден през 1901 г., Институтът за биомедицински изследвания на Рокфелер е революционна концепция от онова време: институт, посветен на изследването на основните причини за заболяването.

Водещият в света университет за биомедицински изследвания, Рокфелер привлича водещи учени и студенти от цял свят, за да преследва една мисия: да провежда наука в полза на човечеството.

Нашата пъргава организационна структура е създадена да ускори напредъка. Неограничени от бюрокрацията, нашите учени са свободни да се движат в която и посока да ги отведе изследването им и са готови да се представят в най-добрия си вид.

Рокфелер има силна традиция в транслационната наука - почти половината от лабораториите на университета провеждат изследвания върху човешки теми. Изключителните ресурси в The Rockefeller University болница The Rockefeller University позволяват на нашите учени да провеждат клинични изследвания, които би било трудно да се направят никъде другаде.

Места

Ню Йорк

Address
York Avenue,1230
10065 Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: