Прочетете официалното описание

122096_rsz_adobestock_57558261.jpg

Независимо дали искате да използвате видео и подкасти, за да документирате оживения исторически град Филаделфия; използвайте силата на Twitter за създаване на социални промени; изследва естеството на политическата и убеждаваща комуникация; или пътувате в чужбина, за да докладвате от страни по света, Klein College of Media and Communication има програма, която ви подхожда. Нашите гъвкави, но строги учебни програми съчетават най-новите иновации в дигиталните медии с експертизата на опитни, известни преподаватели и учени.

Разположен на четвъртия по големина в страната медиен пазар, Klein College предлага богатство от академични и професионални възможности за студенти по реклама, излъчване, журналистика, медийно производство, стратегическа комуникация и други. Като студент в Klein College, вие ще имате достъп до изобилие от ресурси и структура за подкрепа, която се фокусира върху практическото обучение, реалния опит и комбинация от аналитични и теоретични знания, фокусирани върху нашата динамична градска среда.

Колегията по медии и комуникация на Klein в Temple има богата история и еволюция, която отразява тази в областта на комуникациите. От създаването си през 1927 г., колежът Клайн печели непрекъснато признание като едно от най-добрите училища по рода си в САЩ, предлагайки правилната комбинация от теоретично обучение и практически възможности, Klein College предоставя водещи преподаватели, изследвания и подкрепа, докато подготвя студенти за успеят във вечно променящата се индустрия.

122097_rsz_adobestock_281404232.jpg

Животът в храма

Никога няма да ви е скучно в Темпъл. Ежедневно можете да избирате от еклектичен набор от културни, атлетически и социални дейности, като например клубове, управлявани от студенти, проекти за обществено обслужване, спортни събития и музикални изпълнения.

Тези дейности не са просто пълнители за време. Те също са възможности за среща с колеги и разширяване на вашите лични и професионални мрежи.

Изкуство и култура

Изкуството и културата са живи в храма. Почти всеки ден носи театрални и танцови представления, концерти, художествени експонати и гостуващи преподаватели. И това е само в кампуса. Благодарение на нашето местоположение във Филаделфия, вие също имате лесен достъп до градските музеи от световна класа, художествени галерии и места за изпълнение на изкуства.

Клубове и организации

Храмът е дом на стотици студентски клубове и организации, покриващи голямо разнообразие от лични и професионални интереси. Всеки ви дава шанс да се включите в живота на кампуса и да се свържете със студенти, които имат подобни интереси.

Обзавеждане и хранене

„Разнообразие“ е най-добрата дума за описание на възможностите за настаняване и хранене, налични в Temple. Ние предлагаме девет жилищни зали, различни условия за живот и множество варианти за хранене и планове за хранене, от които да изберете.

Здраве и добро физическо и психическо състояние

Вашият опит в колежа включва повече от просто учени. Когато не сте в клас или посягате на книгите, не забравяйте да се възползвате от впечатляващата ни селекция от възможности за здраве, фитнес и отдих, включително фитнес залите от световна класа и цялостен здравен център за ученици.

Градски живот

Когато идвате в Темпъл, идвате и във Филаделфия - един от най-разнообразните и жизнени градове на нацията. Тук ще намерите поле за нощен живот, култура, забавления и кухня, само на минути от кампуса.

Устойчивост и безопасност

Защитата на нашите студенти и нашата среда е от изключително значение за Храма. Ето защо ние поставяме такъв акцент върху безопасността на студентите и намаляването на въздействието на университета върху общността, в която живеем.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Докторантура

Temple University Klein College of Media and Communication

Докторската програма по медии и комуникация на университета Темпъл свързва силно медийно ядро с интелектуална работа в областта на хуманитарните и социалните науки и ви п ... [+]

Докторски изследвания

Комуникацията е завладяваща и разнообразна дисциплина, която, когато е сдвоена с медийните изследвания, включва внимателно проучване на взаимоотношенията между хората и медиите. Независимо дали се интересувате от културния, икономическия, историческия или социално-психологическия контекст - или някаква комбинация от тях - ще се потопите в хуманитарните науки, науките и други предметни области, за да спечелите напреднала, мултидисциплинарна степен в динамичен и винаги -развиващо се поле.... [-]

Съединени Американски Щати Филаделфия
Август 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
7 години
Кампус
Научете повече на английски