SUNY College of Optometry

Представление

Прочетете официалното описание

Разположен в Ню Йорк, Държавният университет в Ню Йорк Колеж по оптометрия е лидер в образованието, изследванията и грижите за пациентите, предлагайки степен на доктор по оптика и MS и докторска степен. степени по наука за зрението. Колежът е регионално акредитиран от Комисията за висше образование в Близкия щат (MSCHE). Неговата четиригодишна програма за професионална степен и резидентни програми са акредитирани от Акредитационния съвет по оптично образование (ACOE) на Американската асоциация по оптика.

Държавният университет в Ню Йорк, колеж по оптометрия, подобрява визуалното здраве и грижите за пациентите чрез лидерство в образованието, научните изследвания и обслужването.

Колежът е процъфтяваща и иновативна институция, посветена на посрещането на бъдещите нужди на нашата общност в здравеопазването, прокарване на нови пътища чрез новаторски изследвания и осигуряване на най-иновативното образование на разположение.

Места

Ню Йорк

Address
West 42nd Street,33
10036 Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: