Прочетете официалното описание

Нашата мисия

Pacifica Graduate Institute е акредитирано висше училище, предлагащо магистърски и докторски програми, оформени в традициите в дълбока психология. Институтът е създал образователна среда, която подхранва уважението към културното разнообразие и индивидуалните различия, както и академична общност, която насърчава духа на свободно и открито разследване. Студентите имат достъп до впечатляващ набор от образователни ресурси в двете кампуси на Pacifica, разположени между крайбрежните подножия и Тихия океан, на няколко километра южно от Санта Барбара, Калифорния. - Pacifica е мисия с институт. Мисията "anima mundi collende gratia" (в духа на душата на света и в света) е вдъхновила буквално множество от други далеч и широко - тези, които сега носят огъня на самата визия. Интензивността на това призвание е семената импулс, която се носи в сънищата на мнозина. Когато се култивира, тази душа искра, вкоренена в оживеното присъствие на дълбоката психика, се отваря към лично удовлетворение и по-справедлива и плодородна планета. В един все по-сложен свят стипендиите и услугите на факултета, персонала, възпитаниците и студентите на Pacifica предлагат "интелект", ориентирана към душата, която е неразделна част от това, което се иска от нас сега. "
- Стивън Айзенстат, доктор, канцлер, учредител на президента.

Декларация за мисията на Pacifica Graduate Institute

Мисията на Pacifica Graduate Institute е да насърчава творческо обучение и изследвания в областта на психологията и митологичните изследвания, оформени в традициите на психологията на дълбочината.

Създавайки образователна среда с дух на свободно и открито запитване, в съответствие с признатите ценности на академичната свобода, Pacifica е посветена на култивирането и събирането на дарбите на човешкото въображение. За да може тези прозрения да повлияят на личните, културните и планетарни тревоги на нашата епоха, това посвещение се съдържа в мотото: animae mundi colendae gratia - за да се подхранва душата във и по света.

произход

Pacifica проследява много от централните си идеи за наследството на древни разказвачи, драматурзи и философи от всички страни, които записват работата на въображението. Завещанията на тези ранни мъже и жени са се развили в множество културни контексти, включително систематичното изследване на безсъзнанието от Фройд, Юнг и други теоретици на психологията на този век. Понятията дълбочина на психологията са резултат от това дългото развитие и са в основата на ориентацията на Pacifica. Тези идеи - като значението на символа и метафората в личните и културни изображения или признаването на динамичното взаимодействие между природата и света на човешката психика - са формулирани във всички програми на Института. Студентите и факултетът на Pacifica допринасят допълнително за това богато тяло на знанието чрез сложността на човешкото въображение. Разширявайки понятията за психология и митологични проучвания извън личната, извън кабинета и извън класната стая, виждаме психологическия живот като еволюционно развитие в природата, жива във всички феномени и системи на нашия свят. При изучаването и работата с тези многостранни обмени улесняваме приноса към съвременните тревоги на нашия свят чрез диалозите между психиката на индивида, митологиите на културата, колективното човешко въображение и живата планета.

Основни ценности / идеи

През годините Pacifica е развила набор от основни ценности / идеи, които ръководят институционалния живот, разработването на учебни програми и практиките за оценка.

Слово: идеята, че академичните постижения са от основно значение за това, което информира нашата учебна програма, научни изследвания и стипендии - демонстрирани чрез съзнателно отразяващо отношение към новите знания, почиващи сигурно върху традициите на миналото, които информират развитието на целия човек (интелект, сън, интуиция , симптоми, усещане, въображение и други начини на познаване) във връзка с по-големия социален свят.

Ерос: Значението на отворената комуникация, уважителните отношения, грижите и сърдечното отношение към една разнообразна общност, която включва любовта към ученето като благородна цел на човешкия дух.

Съзнание: съзнанието на Pacifica като "психологическа общност", свързано с дълбоката психика - умното внимание се отделя на личната и общностна интроспекция, съзнателното отглеждане на сянката на съзнанието и уважението към слънчевото мислене (разума) и лунното отражение (сън и въображение).

Неприкосновеност: необходимостта от справедливо, психично-ориентирано отношение, вкоренено в "традициите на мъдростта", и ангажирано да се култивира честно и грижовно присъствие сред нас, нашите ученици и света около нас.

Служба: за себе си като уникални човешки същества, за други в общността на Pacifica, както и за тези, които се занимаваме със света чрез нашия пример, разговори, лекции, семинари, писане, преподаване; способността да се виждат чрез културни форми; изкуството за приемане на въплътеното и невидимото; и постоянното ни обслужване в нашите области на дълбока психология, митологични изследвания и хуманитарни науки.

Управление: Грижата за душата на света, изразена в мотото на Pacifica, "animae mundi colendae gratia", стана устойчива на всички нива - от нашия начин на активно присъствие във въображаемото разследване до нашето присъствие в по-голямата земна общност - от натоварването до използването на земята , от начина ни на провеждане на бизнеса до нашия модел на правене на бизнес.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Докторантура

Pacifica Graduate Institute

The Psy.D. Мисията на програмата е да подготви клинични психолози, които въвеждат дълбоки психологически подходи за работа с различни общности, както и общи ценности за п ... [+]

PsyD в клиничната психология

Класовете започват в началото на октомври

The Psy.D. Мисията на програмата е да подготви клинични психолози, които въвеждат дълбоки психологически подходи за работа с различни общности, както и общи ценности за психичното здраве в задълбочена психологическа работа.

Psy.D. в Клинична психология

Какво е Psy.D. в клиничната психология?

The Psy.D. степента обхваща модел на практикуващ-учен, където акцентът се поставя върху практическото приложение на теоретичния материал върху специфичните условия, в които работят психолозите. Тези с Psy.D. Студентите най-често работят в базирани в общността агенции, в частна практика, в интегративни здравни заведения, организационни настройки, здравни услуги и като преподаватели в програми за професионална психология. A Psy.D. образованието подчертава саморефлективната практика заедно с междуличностните умения и способността да се ангажира с други в междупрофесионалните рамки. Клиничните умения, проекционната и обективната оценка и лечението са основните области на приложение в допълнение към теорията и изследванията. И двете фундаментални и функционални знания са фокусирани върху. В Pacifica Graduate Institute , в допълнение към осигуряването на широкия и общообразователен контекст, който се изисква в областта на психологията, психологията на дълбочината се почита за дългия й живот на клинична ефективност, нейния относителен фокус и стойност за разширеното разбиране на сложността на развитието, самоорганизацията, индивидуалното и колективното съзнание.... [-]

Съединени Американски Щати Carpinteria Санта Барбара
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Pacifica Graduate Institute

Докторатът Програмата отпразнува своята 30-годишна традиция за предлагане на задълбочени психологически традиции в клиничната психология на докторската подготовка, която ... [+]

Доктор по клинична психология

Класовете започват в края на септември

Докторатът Програмата отпразнува своята 30-годишна традиция за предлагане на задълбочени психологически традиции в клиничната психология на докторската подготовка, която набляга на радикалното теоретизиране, задълбоченото релационно клинично образование и ангажираността по въпросите на социалната справедливост и грижи. Програмата подготвя психолози чрез интегрирането на разнообразни психологически традиции, научни науки за хуманитарните науки и общностна практика.... [-]

Съединени Американски Щати Carpinteria Санта Барбара
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски