Прочетете официалното описание

Преподавателската школа на Политехническия университет в Монтана е предпочитаната институция за студенти.

Политехническият университет в Монтана има силна история в областта на инженерството, естествените науки и технологиите, като се придържа към съчетаването на теория и практика, за да отговори на променящите се потребности на обществото, да насърчава и развива чувството за отговорност и да подкрепя устойчивото използване на природните ресурси. Нашето училище е основано през 1900 г. на базата на "Закона за Конгреса", известен преди като Монтански минен институт, а Монтана е създадена и съгласно закона.

С изглед към град Бют, Монтана, този минен град някога е бил наричан "най-богатият хълм в света". В близост до Политехническия университет в Монтана има много места за отдих, като екскурзии до исторически забележителности, лов, риболов, туризъм, ски, горещи извори и експедиции до големи паркове и природни резервати. Най-голямото предимство на нашето училище обаче е, че ние сме модел на висше образование, специализирано в развитието на човешките ресурси и научните изследвания, и можем да предоставим практически възможности за студенти в университета и в много места.

Определете кариерата си, успеха, успеха и продължете пътя си към успеха, моля, присъединете се към Политехническия университет в Монтана

Политехническа магистърска програма на Университета в Монтана

Докторска и докторска степен по материалознание за интердисциплинарната програма - интердисциплинарна програма, съвместно провеждана от Университета в Монтана (Мисура) и държавния университет в Монтана (град Бозман). Изследователската експертиза включва биоматериали, електроника, фотоника и магнитни материали (EPM материали), материали за съхранение, конверсия и енергоспестяване, както и синтез, обработка и производство на материали. Проектът обхваща широк спектър от научни и инженерни дисциплини и широкото му приложение в здравеопазването и медицината, нанотехнологиите, енергетиката, околната среда и природните ресурси. Междудисциплинарна магистърска програма / докторантура - програма за следдипломна квалификация, разработена от всички студенти и студенти за постигане на техните академични, творчески и професионални цели. Този проект е подходящ за завършили студенти по инженерни дисциплини и науки.

Магистърска програма

Електротехника - Този курс предлага много изследователски възможности, като разработване на системи за диагностика на батериите за НАСА, увеличаване на ефективността на вятърните турбини чрез алгоритми за контрол на стъпките и подобряване на производителността на мрежата чрез иновативни схеми за контрол, за да се предотврати прекъсване на захранването.

Инженерство по околна среда - Този курс се фокусира върху водата, отпадъчните води, възстановяването на почвите и подземните площи, възстановяването на потока, инженерното замърсяване на въздуха, анализа на риска за здравето и устойчивостта на околната среда. Ако изберете програмата за дипломна работа „писане на дипломна работа“, ключовите изследователски проекти, от които да избирате, са нанотехнологиите, новите технологии за пречистване на водата и отпадъчните води, биологичното вземане на проби, ефектите на замърсяването, качеството на въздуха и отливането. Този курс предлага и план за дипломиране, който не пише дисертация.

Общо инженерство - Основните курсове включват: "Гражданско строителство" - Структурна обработка, Геотехническа обработка и пречистване на почвите / отпадъчните води; "Машиностроене" - Механична енергия и оборудване, Енергийни изследвания, Автоматизирана Производство и Нанотехнологии; Заваръчен инженеринг - автоматизирано заваряване, заваряване и безразрушителен контрол.

Науката за Земята - Ключовите курсове включват: Геохимия - Минерална термодинамика, миграция на замърсени видове в почвата и водата, и наземна растителна / биогеохимична локализация на находищата. Геоложки инженеринг / Геология - Устойчивост на наклони, Числено симулиране и земетресение. Геофизично инженерство - изследване на палеоклимата и криосферата, проучване на нефт и минно дело, невронни мрежи, инверсия на данни, отражение на сеизмичните вълни, дистанционно наблюдение, оценка на водните ресурси, плитка геофизична, структурна геология и сеизмология на радиоактивни източници училище. Хидрология / хидрология: Въпроси, свързани с качеството на водата и водоснабдяването, включително ресурсите на повърхностните и подземните води.

Сертификат за технология за екологични ремонти - тази мултидисциплинарна програма, която изисква 17-18 кредита, дава на студентите необходимия опит и практически опит за възстановяване на естествените екосистеми и повредени пейзажи. Учениците ще се научат да избягват индустриалния дизайн за дългосрочно увреждане на екосистемата, да участват в възстановяването на нарушените практики на релефа и да бъдат запознати с реконструкцията, мониторинга и поддържането на естествената растителност.

Индустриална хигиена - Този курс се фокусира върху опасностите на работното място в химията, биологията, физиката и ергономията. Студентите могат да работят с мултидисциплинарни експертни групи за разработване на въпроси или проекти, които изискват мултидисциплинарен опит. Студентите ще придобият умения за прогнозиране, идентифициране, оценяване, контролиране и предотвратяване на проблеми, свързани с безопасността и здравето при работа. Изискванията за писане на есе за този курс се основават на проучвания.

Металургична и минерална промишленост - Ключови курсове включват: Металургия на топене - минерална обработка, хидрометалургия, пирометалургия, рециклиране и екологични въпроси, като рециклиране на отпадъци и изхвърляне на отпадъци. Физическа металургия - сплави / отливки, спояване, биоматериали, аерокосмически материали, стомана и заваряване. Материалознание - композити, керамика, интерметали, монокристали, стъкло и цимент / бетон.

Минно инженерство - Студентите могат да проектират, изграждат и управляват открити рудници, подземни рудници и кариери. За преподаването на този курс в училището се изгражда нов подземен образователен център. Центърът позволява на учениците да провеждат изследвания в областта на пробиването, взривните работи, оборудването, механиката на скалите, вентилацията, апаратурата и автоматизацията.

Петролен инженеринг - степен по тази специалност е необходима за завършване на изследователска или проектна практика. В този курс от студентите се изисква да публикуват доклад или доклад въз основа на оригинални изследвания. Този курс се фокусира върху подобряване на процеса на извличане на петрол, с особен акцент върху смесването и методите за термично изпитване, приложими към резервоара Rocky Mountain. Друг акцент върху изследването е върху хидравличното раздробяване и стимулирането на пропанти, които са важни за нетрадиционното развитие на резервоарите.

Онлайн курс

Сертификат за здравна информатика - Този сертификат изисква 15 кредита, които трябва да бъдат попълнени в рамките на два семестъра. Тя съчетава информационните технологии и здравеопазването, за да отговори на нарастващата индустрия на електронни здравни досиета, обмен на здравна информация и други ИТ инструменти в здравеопазването. Този сертификат предоставя управленски и лидерски умения на професионалисти в областта.

Майстор на индустриалното дистанционно образование - Професионалистите на работното място могат да получат тази диплома, без да напускат длъжностите си. Този не-тезарен курс, базиран на електронно обучение, включва не само традиционните измервателни уреди на IH, но също и доклад на IH за научни изследвания. Този онлайн курс има връзка към кампуса - завършване на вземането на проби и оценка на опасностите за здравето в нашата лаборатория.

Магистър по управление на проекти - не-дисертационен курс, базиран на електронното обучение, който помага на инженерите да напредват в управлението. Този курс изисква 30 кредита, включително три части: Разширени инженерни приложения, Индустриален и управленски инженеринг и Корпоративно и организационно управление. Всяка седмица вземете клас и изнасяйте лекции, въпроси и дискусии във виртуалната класна стая.

Финансова помощ: Политехническият университет в Монтана предлага стипендии и стипендии за завършили студенти и такси за обучение, което го прави силно конкурентен. Стипендиите включват стипендии на Рон и Джеси и стипендия Sloan Local Graduate Scholarship. Американските граждани и постоянно пребиваващите също имат право на федерална финансова помощ (под формата на заеми).

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Докторантура

Montana Tech

Доцент доктор. Програма по материалознание - A съвместна, интердисциплинарна програма с Университета на Монтана-Мисула и Монтана държавен университет-Bozeman. Изследовате ... [+]

Материалознание Ph.D. Програма

The Материалознание Ph.D. Програмата е предназначена да даде на студентите максимална гъвкавост с достъп до първокласни удобства и професори в три кампуса.

The University System Монтана обявява вълнуваща нова програма за сътрудничество, предлагащ първия доктор на Монтана в материалознание. Програмата включва отдели, преподаватели, курсове и научната инфраструктура на кампуса на университета в Монтана, Монтана държавен университет и Монтана Tech.... [-]

Съединени Американски Щати Butte
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

Montana Tech is the Solution

Montana University System Materials Science Ph.D.

Montana Tech
Address
1300 W. Park Street
MT 59701 Butte, Montana, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 406 496 4304