Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

Нашите програми

В Университета на Синсинати Карл Х. Lindner Колеж по бизнес многократно е обявен за един от най-добрите бизнес училища в Съединените щати от източници като US News & World Report, Bloomberg Businessweek и Принстън преглед. Точно както важното е, че ние сме били AACSB акредитиран (чест, спечелени от само 15% от световните бизнес училища) от 1919 г. насам. Ние предлагаме студенти национално-висок ранг програма MBA, както и осем специализирани магистърски програми, шест от които са класирани сред Топ 10 програми в Съединените щати. Нашата MBA програма наскоро бе класирана # 1 в САЩ въз основа на нашите академично качество, успех намиране на работа и обучение достъпност.

Нашите програми съчетават трансформиращо обучение в класна стая с реалния свят учебен опит. Нашите ученици имат безброй възможности за участие в регионални, национални и световни конкурси дело, да придобият практически опит по време на работата по проекти за глобални клиенти като Procter & Gamble, Kellogg и Citi, и обучение в чужбина в Северна Америка, Южна Америка, Европа и Азия.

Защото специализация предлага възможност за вас наистина да овладеят нова дисциплина и значително задвижване на кариерата си и да печелите власт, ние предлагаме на студентите възможност да специализират своите градуса с един от повече от 20 дипломирани сертификати, вариращи от функционални области като маркетинг, финанси и операции за интердисциплинарни теми, като например анализ на данни, иновациите и предприемачеството.

Нашето място

В Университета на Синсинати се намира в Синсинати, щата Охайо, един от най-големите бизнес центрове в Съединените щати. Четиристотин от компаниите, включени в списъка на Forbes 500 имат присъствие в Синсинати и град Синсинати е дом на централата на повече Fortune 500 компании на глава от населението, отколкото в Ню Йорк, Лос Анджелис или Чикаго. В действителност, световната централа на седем Fortune 500 компании са разположени в рамките на 3 мили от Университета на Синсинати кампус. Защото толкова много големи компании са толкова близо до кампуса ни, висши мениджъри имат достатъчно възможности за гости лекция в нашите класове и да присъстват на нашите различни мероприятия и състезания на кампуса.

CNN Money неотдавна наречен Синсинати един от Топ 6 места в САЩ за започване на бизнес и Форбс класира нашия град през 7-висок среден доход в САЩ въз основа на разходите за живот. Mashable класира Синсинати най-социалната град в Съединените щати, Movoto го класира един от Топ 10 най-умните градове в страната и списанието Kiplinger класира Синсинати му # 1 Най-добре за "горещи точки" и един от 10-те най-големи градове в Съединените членки за млади възрастни.

Нашият университет

В Университета на Синсинати е дом на 44,000 студенти и нашите възпитаници в момента се намират във всички петдесет държави и в 125 страни по целия свят. Повече от 4000 чуждестранни студенти присъстваха на Университета на Синсинати в 2015-16 учебна година и нашия университет наскоро бе класирана на # 5 най-гостоприемна университет в света от Международната студентска Барометър. Освен това, в Университета на Синсинати наскоро бе обявен за един от "най-красивите в света кампуса" от списание Forbes.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Докторантура

Carl H. Lindner College of Business, University of Cincinnati

В Университета на Синсинати Lindner Колеж по Програма Business PhD е модел за чиракуване стил, в които нашите ученици се учат от историята и съвременното състояние на нау ... [+]

Защо да присъстват на Университета на Синсинати докторска програма?

В Университета на Синсинати Lindner Колеж по програма Бизнес-р е модел за чиракуване стил, в която ще научите за историята и сегашното състояние на научните изследвания в областта на вашите концентрация и след провеждане на оригинални изследвания, за да преминете на знания в областта си и да прехвърли тези знания на другите чрез преподаване. За да сте сигурни постигането на тези цели като докторант, ще започне да работи в тясно сътрудничество с преподаватели първия ден на д-р програмата Университета на Синсинати.... [-]

Съединени Американски Щати Синсинати
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Masters of Applied Economics - Lindner College of Business

UC Human Resources Master's Degree

MS Marketing

University of Cincinnati Master of Business Analytics Student Video

Lindner Graduate Programs