Прочетете официалното описание

Humboldt International University се ангажира да служи учещи през целия живот през дистанционно обучение, Които ги подготвят за общ глобален знания. Има пет основни принципа, ние следват:

 1. Професионална компетентност, ценности и етика, които позволяват на завършилите да овладеят масив от дисциплинарната знания и способности, за да им помогне да прилагат своите знания в реалния свят настройки и разработване на ученето през целия живот, за да подобрят своите професии.
 2. Критично мислене и решаване на проблеми, техники, за да помогнат на завършилите придобиват способността да се идентифицират и оценят въпроси, развиване на критично мислене умения, препоръчваме решения за прилагане на промени, и след оценка на резултатите.
 3. учене на отбора, която се фокусира върху развитието на способността на учениците да доведе екипи чрез комбинация от индивидуални и групови умения дейност, насочени към насърчаване на интелектуална и техническо обучение, както и осигуряване на валидиране и проучване на нови идеи.
 4. Включете се в процес на учене, насочени към зачитане на човешкото многообразие и се държи в толерантно към колегите и тези, които обслужват по начин, който може да комуникира идеи в среда на интелектуална откритост.
 5. оползотворяване Информация в голямо разнообразие от възможности за научни изследвания чрез събиране, анализ на надеждността и точността на информацията, събрана, независимо от източника, докато използвате тази информация за решаване на проблемите, или да предприеме действия.

Дистанционно обучение по околна среда

The Дистанционно обучение по околна среда е съставен от Learning образователен модул, На Система за управление на Наклонената (синхронни и асинхронни платформи) и административна система, Студентите имат достъп до системите 365 дни в годината, 24 часа на ден. За достъп до колежа студентите и преподавателите на дистанционно обучение изискват компютри с достъп до интернет. всеки Студентите ще получат своя потребителско име и парола за достъп до платформата. Средата за дистанционно обучение е създадена за максимално взаимодействие между учениците и техните инструктори.

Минимални изисквания за достъп до онлайн курсове

Софтуер

 • Компютър с всякакъв вид оперативна система като Mac OSX, Windows XP или по-късно, Linux или Android
 • Интернет браузър: Safari, Internet Explorer 8-кратно или по-късно, Microsoft Edge, Mozilla Firefox или Google Chrome (всеки друг браузър може да работи, но някои ресурси не могат да работят правилно)
 • Интернет достъп, висока скорост на връзката е силно препоръчително
 • Програма дума софтуер за обработка, като например Microsoft Word или Напиши от Apache OpenOffice
 • Adobe Acrobat Reader за да отворите и запишете PDF файлове или друг подобен PDF Viewer
 • софтуер за откриване на вируси, които трябва да се инсталира и поддържа актуален

железария

 • PC десктоп, таблет или лаптоп
 • CPU процесор Dual Core или по-бърз
 • Памет (RAM) 4 GB или повече
 • Интернет връзка Wifi или Wired (достъп до Интернет)
 • Web Camera (1.3 мегапикселова или повече)
 • Printer (по избор)
Програми с обучение на:
 • Английски
 • испански

Това училище също предлага:

Доктор по педагогика

Humboldt International University

Докторът на образованието степен (Ed.D.) подготвя образование учени и лидери на 21 век. The Ed.D. се фокусира върху развитието на образователната среда и има за цел да об ... [+]

Докторът на образованието степен (Ed.D.) подготвя образование учени и лидери на 21 век. The Ed.D. се фокусира върху развитието на образователната среда и има за цел да обучава докторанти с широка и стабилна мултидисциплинарна основа, за да се разбере проблема за създаване и внедряване на нови системи за обучение, съчетаващи различни видове доставки за учене.

Студентите провеждат авангардни изследвания, насочени към най-неотложните въпроси в областта на образованието. След приключване на програмата, завършилите могат да заемат длъжности като университетски преподаватели, старши ниво образователни лидери и политици.... [-]

Съединени Американски Щати САЩ онлайн
Запитване на информация
Английски,испански
Задочно обучение
36 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Por qué estudiar en Humboldt International University