Прочетете официалното описание

Колежът по хуманитарни науки се занимава с глобалните предизвикателства и възможности, свързани с физическите, поведенчески и икономически фактори, влияещи върху здравето и развитието на индивидите, семействата и общностите.

Нашата визия е да ръководим Колежа на национално ниво чрез новаторски академични и изследователски програми, които подготвят професионалисти от 21-ви век.

Факултет "Семейни и детски науки"

  • Програмите акцентират върху здравето и развитието на децата и семействата чрез образование, научни изследвания и обслужване на общността.
  • Професионалните възможности в тази област се увеличиха благодарение на новите възможности, възникнали в резултат на националния фокус върху благосъстоянието на семействата и децата.
  • Докторската програма по брачна и семейна терапия е акредитирана от Комисията по акредитация за обучение по брак и семейна терапия.
  • Студентите могат да попълнят изисквания, за да станат сертифицирани учители по семейния живот, спонсорирани от Националния съвет за семейни отношения (NFCR).

Семейството и детските науки са повече от работа с хора - ние се стремим да променим живота им. Ние предлагаме програми за обучение на студенти и студенти, които отговарят на нуждите на децата, младежите, възрастните и семействата през целия живот, като се обръща специално внимание на тези в сложни семейства.

R1 Research University

FSU е една от само 115-те институции, класифицирани като „Научноизследователски университет R1… (най-високата изследователска дейност)“ в класификацията на институциите за висше образование Карнеги.

Сътрудничество

Интердисциплинарната изследователска среда позволява споделено обучение между дисциплини, преподаватели и кохорти. Този предприемачески дух в един отделен отдел вдъхва любопитство и оптимизира работата.

Интерес на факултета

Уважаемият списък на преподавателите дава възможност на студентите да изучават теми с професионални изследователи, които споделят интереса си.

центрове

Семейният институт

Институтът на семейството на Флоридския университет генерира нова информация, обучава специалисти и информира политиците относно семействата във Флорида, региона и нацията.

Център за по-добро здраве

Фокусиране върху разработването и тестването на модела на висшето образование и програмите в общността за справяне с неравнопоставеността в здравеопазването при населението с недостатъчно обслужване.

Център за двойка

MFT докторантите се обучават в системна или релационна терапия. През целия живот ние съществуваме в редица отношения, които пряко или косвено влияят на нашето благосъстояние.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Докторантура

Florida State University - Department of Family and Child Sciences

Докторската програма по брачна и семейна терапия (MFT) има дълга и богата история. Програмата е насочена към семейните процеси и емпирично подкрепяните релационни интерве ... [+]

Докторската програма по брачна и семейна терапия (MFT) има дълга и богата история. Програмата е насочена към семейните процеси и емпирично подкрепяните релационни интервенции за днешните разнообразни семейства чрез участие в програмни изследвания и напреднали клинични подготовки.

Акцентът ни е върху осигуряването на необходимото обучение, за да станем учен добре оборудван за академична длъжност, като същевременно напредваме с клиничната експертиза. Програмата е предназначена да създаде лидери на MFT, които са инвестирани в приноса им за научни знания чрез сложни програми за научни изследвания.... [-]

Съединени Американски Щати Талахаси
Август 2020
Английски
Редовно обучение
3 - 5 години
Кампус
Научете повече на английски
Florida State University - Department of Family and Child Sciences

В човешкото развитие и семейната наука (HDFS) д-р програма, ние обучаваме студентите да станат следващото поколение учени, университетски преподаватели и изследователи. Н ... [+]

В човешкото развитие и семейната наука (HDFS) д-р програма, ние обучаваме студентите да станат следващото поколение учени, университетски преподаватели и изследователи. Нашите възпитаници успешно са получили позиции по свой избор в някои от водещите академични институции в страната.

Учебната програма на ДПФС разглежда връзките и семейните процеси в съвременните семейства, като съжителстващи двойки, семейства за развод и повторни бракове, военни семейства и приемни семейства. Факултетът е известен с изучаването на приятелствата на децата, динамиката на двойките, насилието в интимни партньори, практиките за родителство, расовата социализация, наред с други теми.... [-]

Съединени Американски Щати Талахаси
Август 2020
Английски
Редовно обучение
3 - 5 години
Кампус
Научете повече на английски