Clarkson University Graduate School

Представление

Прочетете официалното описание

За The Graduate School

В Кларксън, иновациите е влияние. Студентите, които изберат Кларксън за дипломирани и професионални програми идват тук с цел: да преминете знания, за да проучи идеи, които задвижват общество, и да изградят смислени кариера. Чрез световно значение учебна програма и ангажираност с лидери в индустрията, бизнеса и образованието, ще бъде готов да придаде смисъл на сложни системи, изкове връзки в хората и ниви, и творчески решения на някои от днешните най-досадните предизвикателства. Вие ще се задълбочи своя база знания, за да се ускори вашите идеи в страхотни продукти и оловни организации, които имат въздействие.

Connections правят разликата. възпитаници мрежа Кларксън е над 40 000 души силен и пълен с лидери, които вдъхновяват впечатляващи организации, произвеждат идеи, които променят начина, по който хората живеят, и да се ангажират с текущата тялото студент в смислен начин. Нашите декани и преподаватели да се консултират редовно с техните собствени консултативни съвети, съставени от лидерите в индустрията, бивши работодатели, изследователски партньори, членове на мозъчен тръст консорциума, и връстници в академичните среди. Като Записан завършил студент, можете да се включи в програмите на Асоциацията на бившите студенти Кларксън и достъп до нашите услуги Кариерен център, за да преминете си професионално развитие.

Строгото и лична. От Фулбрайт и Националната фондация Scholars Наука за високо credentialed работещи специалисти и изследователи, които си сътрудничат с лидерите на мисълта в промишлеността, факултета по Кларксън донесе собствените си преживявания и мрежи в своето преподаване и консултиране. Те могат да се отнасят до изискванията на живота извън класната стая, независимо дали сте на работа родител, кариера striver, или доброволец на общественополезен труд. Вие ще получите да знаете факултета лично като класовете са умишлено малки при всички видове обучение: на място, онлайн, пълно и непълно време.

Струва си. образователен подход Кларксън дава резултати. Според института Брукингс, степен Clarkson увеличава приходите средата в кариерата на дипломираните студенти от повече от 40%. ПейСкейл Inc. нарежда Кларксън в ТОП 12 на степен Отпускане Programs Best магистърски с потенциал заплата. И един на всеки пет Кларксън възпитаници вече е главен изпълнителен директор, собственик на фирма, или в по-висш ръководен пост.

Отличия

  • 95% от програмата за образование Завършилите Поставен в 3 месеца след завършване
  • Повече от 90% от MBA програма Завършилите Място в 3 месеца след завършване
  • Топ-20 Supply Chain Management Program, US News & World Report, най-добрите американски колежи 2016
  • Най-добрите колежи за ветераните, US News & World Report, най-добрите американски колежи 2016.
  • Онлайн програма MBA класирана като една от топ 40 в нацията, US News & World Report 2015.
  • Топ 50 на Америка Повечето предприемачески университети, Forbes

Graduate School Мисия

За да се осигури магистърски програми и възможности за професионално образование, която подготвя обещаващи студенти със знанията и компетенциите, работодателите искат и студентите трябва да оформят успешна кариера.

Места

Потсдам

Clarkson University

Address
8 Clarkson Ave.
13699 Потсдам, Ню Йорк, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 315-268-6400

Скънектади

Address
80 Nott Terrace
12308 Скънектади, Ню Йорк, Съединени Американски Щати