Boston College

Представление

Прочетете официалното описание

Образование със сърце и душа - и силата да се трансформира

Boston College , първата институция за висше образование, която работи в град Бостън, днес е сред най-големите университети в страната, лидер в либералните изкуства, научните изследвания и формирането на студенти.

Въз основа на идеалите, които вдъхновяват нашите йезуитски основатели, Boston College приканва учениците да гледат навътре, но винаги да достигат до тях - да развият своите умове и таланти в пълна степен и да ги използват в служба на другите.

109513_109379_052013JK452v1.jpg

За колежа Мориси

Колежът по изкуства и науки Робърт Дж. Мориси насърчава строгото интелектуално развитие и религиозното, етичното и личностно израстване на своите ученици. Преподавателите и студентите на Morrissey College директно се ангажират с най-належащите проблеми на света, използвайки своите подаръци за подобряване на общото благо.

Колежът „Мориси“ предлага магистърски програми в областта на хуманитарните, социалните и естествените науки. Учениците се подготвят да процъфтяват в широка гама от кариери и са готови да служат като способни и страстни лидери, работещи като квас за добро в общностите по света.

Като най-старото и най-голямо подразделение на Boston College , Boston College Morrissey олицетворява йезуитския, католически ангажимент към дълбочината на проучването, академичните постижения и образованието на целия човек чрез формиращо взаимодействие с либералните изкуства.

109514_109380_053014GG077v1.jpg

Защо Boston College ?

Когато учениците влязат в Boston College , те правят първите стъпки на едно откривателно пътешествие - такова, което стимулира техния интелектуален, личен, етичен и духовен растеж. Програмите на колеж по изкуства и науки „Мориси“ канят учениците да научат за себе си, за своите общности и за света, да търсят истината, където и да отидат, и да използват своите таланти, за да подобрят живота на другите.

Тези, които търсят образование, което трае цял живот, ще открият предизвикателството и подкрепата, за да изградят смислено и изпълняващо бъдеще.

1. Динамично либерално художествено образование

Разгледайте редица дисциплини, които оформят добре образовани хора, готови да процъфтяват през 21-ви век. Образованието по либерални изкуства в Boston College развива ценни умения, включително критично мислене, вземане на етични решения, ефективна комуникация и способност да се вижда човешкият опит от редица перспективи.

2. Интелектуална устойчивост

Колежът Morrissey предизвиква студентите да открият и постигнат пълния си потенциал. Известни преподаватели, иновативни курсове и възможности извън университета разширяват знанията и опита на студентите.

109538_052013JK452v1.jpg

3. Йезуитска католическа традиция

Интелектуална строгост, интегриране на знания, формиране на ученици, грижа за индивиди, използване на нашето образование в служба на другите - тези йезуитски, католически ценности определят опита на Boston College .

4. Запитване по дисциплини

Тук научното сътрудничество привлича научните изследвания и преподаването отвъд традиционните дисциплинарни граници. Основната учебна програма, Институтът за свободни изкуства, Институтът за интегрирана наука и общество, както и различни изследователски проекти обединяват студенти и преподаватели от различни области на изследване.

5. Ползите от Бостън

С повече от 50 висши учебни заведения в столичния район Бостън е наистина един от най-изтъкнатите колежски градове. Това е също град от световна класа, пълен с история, научни и технически иноватори, култура и възможности за стаж.

6. Мрежа на възпитаниците

Учениците се възползват от връзките и подкрепата на сплотената и лоялна мрежа от близо 180 000 възпитаници на Boston College .

109512_109378_022513LP003v1.jpg

Места

Бостон

Address
Boston College
Gasson Hall 108
140 Commonwealth Avenue
Chestnut Hill, MA 02467

02467 Бостон, Масачузетс, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия