Charles University Faculty of Medicine in Plzeň

Представление

Прочетете официалното описание

The Медицински факултет, CU в Пилзен е един от седемнадесетте факултети на преподобния Карловия университет в Прага. Тя е създадена с Указ № 135 от 27 октомври 1945, издаден от президента Едвард Бенеш. От нейните скромно начало, Факултета по медицина в Пилзен е превърнала в един модерен университет, от които 7814 лекари, работещи както в Чехия и в чужбина вече са завършили, както и 499 студенти от програмата за бакалавърска проучване. През учебната 2009/2010 година, 2032 студенти изучавани във Факултета, от които 427 са били чужденци.

Медицинските изследвания са разделени в две основни учебни програми - Обща медицина и стоматология. Учениците са били приети в програмата за проучване стоматология, тъй като учебната 2004/2005 година и тя постепенно се заменя програмата проучване Стоматология. Обща медицина е програма за шест-годишно проучване; изследване на програмата стоматология отнема пет години. Първите две години са посветени на теоретични области - биология, биофизика, анатомия, хистология, физиология и биохимия. Третият и част от четвъртата година се фокусира върху изследването на предклинични дисциплини - патологична анатомия, Патологична физиология, микробиология и фармакология и проучване на клиничните дисциплини започва, както добре. В последните години изцяло да се съсредоточат върху клинични области.

Факултетът също предвижда преподаване на английски език за чуждестранни самофинансиране студенти. Проучването е завършен с церемония по дипломирането ще се проведе в достопочтения Carolinum зала в Прага, където завършилите получават дипломите си. Завършилите програмата Обща медицина проучване получават титлата MUDr. (Равнява MD) и възпитаници на програмата за изследване стоматология получават титлата MDDr. (Равнява DMD). Не само са студенти образовани за медицинска практика; те също се запознават с основите на научните изследвания и са довели до тяхната независима изследователска работа.

В хода на обучението си, особено по време на лятната ваканция, учениците имат редица възможности да учат и да придобият опит в чужбина. Не само поради тези причини, но най-вече, защото учениците са задължени да учат чужди ресурси, акцент се поставя върху преподаването на чужди езици. По този начин, освен латински, всеки ученик трябва да премине преглед на английски език и още един чужд език.

Места

Пилзен

Address
Univerzita Karlova v Praze
Lékařská fakulta v Plzni
Husova 3, 306 05 Plzeň

Пилзен, Plzeň Region, Чехия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Това училище също предлага: