Прочетете официалното описание

Стани лидер на утрешния ден

Иновации чрез съкращаване на съдържанието и технологията

Limburg Graduate School of Business (LGSB) е завършило училище, създадено да предлага модули, съоръжения и възможности за научни изследвания на международни учени и докторанти. кандидати.

Ние предлагаме набор от обучителни пакети в различни тематични области и можем да предложим смесени възможности за обучение, които най-добре отговарят на вашите нужди. Така че, ако искате интензивно да учат със съученици и треньор или да се обучавате със собствено темпо, това е възможно в LGSB. Ние предлагаме много възможности за обучение; от събития на живо до уеб семинари и Q

LGSB е организация с много партньори по целия свят. Разполагаме със собствени учебни и изследователски центрове в Европа, Африка и скоро в Азия и Близкия Изток, където учениците, партньорите и учителите могат да се срещнат помежду си, за да работят върху бъдещите знания.

Нашето виждане

Ние преследваме стремежа си да помогнем на хората да се развиват, независимо от времето и мястото. Поддържаме основните си цели:

  • Модерно самостоятелно обучение
  • Висококачествен материален курс
  • Най-добро обслужване, за да могат учениците да постигнат целите си
  • Персонал от висококвалифицирани преподаватели
  • Достъпни цени

Нашата мисия

Limburg Graduate School of Business ви дава възможност да развивате знания и умения. Искаме да осигурим възможно най-добрия обмен на знания. Опитните учители обясняват учебния план и поставят учебния материал в контекста. Ние ви помагаме да станете успешни в обучението си и следователно в живота си.

Това се постига чрез предлагане на необходимото изследване на части и по съвременен начин. Всяка част може да бъде платена на вноски, което улеснява достъпа на всеки. Всички части заедно ви позволяват да завършите проучването си. Присъединяване към Limburg Graduate School of Business ви дава възможност да постигнете амбициозни цели и да станете успешни във вашата професия.

акредитация

В Limburg Graduate School of Business , ние винаги се фокусираме върху качеството. Затова ние гордо работим заедно с университети, които гарантират качеството на нашите модули. Можете да посетите нашата страница за партньори, за да видите кои партньори сме избрали да работим. Нашите висококачествени университетски партньори са IACBE акредитирани, което им дава право да присъждат официални степени на нашите студенти.

IACBE акредитира бизнес програми, които водят до степени в асоциираните, бакалавърски, магистърски и докторски степени във висшите учебни заведения по света, които предоставят бакалавърски и / или дипломирани степени. IACBE не акредитира бизнес програми на висши учебни заведения, които предлагат само асоциирани степени по бизнес. Всички начини на доставка, кампуси, места и учебни сайтове, както и всички бизнес програми, независимо от степента на образование, обикновено ще бъдат включени в прегледа за акредитация на IACBE.

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

Докторантура

Limburg Graduate School of Business

Докторската програма подкрепя завършилите академично и / или професионално развитие. Програмата е подходяща, богата и академично валидна и съответстваща на националните и ... [+]

Съдържание на програмата

Докторската програма подкрепя завършилите академично и / или професионално развитие. Програмата е подходяща, богата и академично валидна и съответстваща на националните и международните стандарти за висше образование. Тя отговаря на критериите на процеса на хармонизация на висшето образование в Европа и на резултатите от обучението на най-високо ниво от Европейската квалификационна рамка (ЕКР-ниво 8).... [-]

Холандия Maastricht
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски