Moscow Region State University

Представление

Прочетете официалното описание

Moscow Region State University е най-големият университет в Московска област. Това е модерна образователна институция, която подготвя квалифицирани и най-търсени специалисти. Понастоящем университетът има доста разклонена структура, включваща 4 института, 15 факултета и 84 стола с над 10 500 студенти, изследователски центрове и лаборатории, културни и спортни обекти и биологични станции.

Основната мисия на Moscow Region State University е да осигури наличието на конкурентно, висококачествено, непрекъснато образование, насочено към социално-икономическото, иновативното развитие на Руската федерация, както и към развитието на система за елитно обучение квалифициран персонал. Ние се стремим да гарантираме, че подготовката на младите хора за всяка специалност е съчетана с многостранна личност. Тези качества позволяват на нашите възпитаници да намерят своя път в бързо променящия се свят. За хилядите млади хора, завършили университета, той завинаги ще остане истинската алма матер, място, свързано с най-добрите години от живота им.

Места

Москва

Address
Radio Ulitsa,дом 10А
105005 Москва, Москва, Русия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: