Lisbon School of Economics and Management, iDBA + PhD program

Представление

Прочетете официалното описание

ISEG, Лисабонската школа по икономика и управление на Universidade de Lisboa (University of Lisboa) е най-престижният колеж по мениджмънт и икономика в Португалия.

ISEG е акредитиран от Асоциацията на висшите училища за бизнес (AACSB), отличие, притежавано само от 5% от бизнес училищата в света, а неговите програми са признати от много реномирани международни организации.

Академичното класиране на световните университети (ARWU) за 2019 г., което ежегодно представя топ 500 университета в световен мащаб, позиционира Лисабонския университет на 1-во място в национален мащаб, 151 място в световен мащаб.

Университетът в Лисабон е най-големият и водещ университет в Португалия, един от най-големите университети в Европа и посреща почти 15 000 международни студенти всяка година от над 100 страни.

В момента в университета учат над 50 000 студенти.

Качеството на научните изследвания, иновациите и културата на университета привличат все повече международни таланти, които се стремят да разработят проекти на най-високо ниво с изследователските звена и групи.

Защо да изберете ISEG?

ISEG, Лисабонската школа по икономика и управление на Universidade de Lisboa е най-престижният колеж по мениджмънт и икономика в Португалия.

Universidade de Lisboa е най-големият и водещ университет в Португалия. Шанхайската класация 2019, официално известна като „Академична класация на световните университети (ARWU)“, която ежегодно представя 500 най-добри университета в целия свят, позиционира Лисабонския университет на 1-ва позиция в национален мащаб, 151-а позиция в целия свят.

Looking out over Alfama, Lisbon

Международната програма на ISEG за доктори по бизнес администрация (iDBA) е приложна изследователска програма, която има за цел да подготви студентите в областта на стратегията и управлението на организацията, предоставяйки усъвършенствани изследователски умения с цел подобряване на управленските изследвания и практиката в организациите.

Той съчетава научните постижения с професионалната практика.

Места

Лисабон

Address
Rua do Quelhas, 6
1200-781 Лисабон, Лисабон, Португалия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Акредитации

AACSB Accredited